Абитуриентски рокли 2021 в Bridal Fashion

Рок културата – вдъхновение за 2021

Тоалети от най-добрите световноизвестни брандове – производители на официални и абитуриентски рокли  – Pronovias, Sherri Hill, Marchesa, Lucia Pi, любими на Бела Хадид, Зендая, Киара Ферани, Кендъл Дженър, Майли Сайръс, херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и много други дами със стил и вкус са вече в бутик Bridal Fashion, официален представител на марките за България.

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Колекция Party Edit 2021 на испанския гигант – Pronovias присъства с много добра селекция в бутик Bridal Fashion - една от малкото локации в Европа, където дамите могат да пробват последните творения, създадена от дизайнерския екип, ръководен от Алесандра Ринаудо. Party Edit 2021 е
вдъхновена от светлините по улиците в Барселона, както и атмосферата на прекрасния град. Цветовете са от тъмно злато, блестящ “нюд” до ярки като картините на Пикасо, живял в Барселона, а също и нощно черно и “сиеста” - светло синьо.

Кройките са елегантни, като акцент е талията, деколтетата са от V - образни до равни, също следващи и извивките на сградите на Гауди.

Цепки, блясък, голи гърбове с интересни акценти, дизайнерите обръщат внимание и на солей - роклите, които стоят свободно, но подчертават талията и акцентират деколтето. Друг фокус са тези с подвижните ръкави, както и романтичните, свежи феерии от тюл с волани, които се съчетават и с късо кожено яке и кожен колан, повлияни от “рок” културата, вдъхновила също и дизайнерката – Шери Хил за американския топ бранд – Sherri Hill.

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Колекцията от абитуриентски, бални и официални рокли на марката очаква своите почитатели в бутик Bridal Fashion – официален представител и агент за България.

Тоалетите са в нежни и пастелни цветове от фламингово розово, небесно синьо, морско синьо, бледо лила, както и ярко червено, циклама и оранжево, цветовете, в които са боядисани някои от емблематичните места на Venus Beach, където са снимани клипове на много световноизвестни звезди, като Red Hot Chilli Peppers, Лени Кравиц, Мадона а също и много филми. Акценти по тоалетите са както фините висящи кристали, звездите, така и имитации от огледални парчета в различни отблясъци, напомнящи за филмова сцена.

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Абитуриентски рокли 2021

Силуетите са от „А“ – с гол гръб и цепка и изваяни по тялото в стил „русалка“ до стил  „принцеса“, при който роклите блестят с перли и звезди. 
Кутюристите от италианската - Lucia Pi, обличали Аманда Лиър и Парис Хилтън залагат на фините материи и цветните кристали, вдъхновени от “Murano” и атмосферата на Венеция.

Безспорният лидер сред холивудските звезди - Marchesa и този път показа класа и иновативност с колекции в 2 линии - haute couture и prom dresses, За официалните рокли на  2021 г. са характерни естествени и луксозни материи, свободни кройки по тялото и  цветовете от ботаническите градини. Пера от марабу, копринени цветя и естествени кристали блестят по тоалетите - haute couture.