Дамски сникърси и тенденции - какво да очакваме през 2021

Едва ли има жена, която да не обожава своята колекция от обувки, но едновременно с това винаги да има нужда от (или желание за) поне още един чифт. Ако и вие припознавате себе си в това, то тук ще намерите съмишленици, които споделят страстта ви към красивите обувки. За да сме ви максимално полезни, днес ще обърнем поглед към тенденциите при дамски сникърси за идната година, които безспорно ще ви помогнат при избора на нов чифт. Настанете се удобно и нека заедно да видим какво ни очаква през предстоящите 12 месеца, а после ви оставяме да се впуснете в смело пазаруване.

Дамски сникърси

2021 г. през погледа на дамските сникърси

С всяка следваща година пред нас се разкриват все повече възможности за най-различни комбинации на дамските сникърси с рокли, поли и официални костюми. A съчетанието между спортно облекло и елегантен стил предполага промяна в дизайна на обувките.

По-големите дамски сникърси са сред тенденциите, които взривиха модните среди през последните години и това ще остане непроменено и през 2021 г. На пръв поглед грубоватата им визия се оказа изключителнo ценна за дамския моден арсенал и този тип обувки спечели сърцата на милиарди момичета по света, които трудно биха си представили своя гардероб без подобен чифт в него;

За да бъде обаче ефектът наистина “Уау!”, значение има не само размерът, но и цветовете. Наред с принтовете, които се завърнаха през миналата година и отново завладяха сърцата на дамите, комбинациите от най-различни ярки и пастелни тонове печелят все повече верни последователки.

Дамските сникърси не са просто обикновени кецове - те се превърнаха в “платно” на мнозина дизайнери, които непрестанно ни радват с нови и различни предложения - някои от които силно ексцентрични. Виждаме ги все по-често и във все повече различни комбинации с дрехи във всякакъв стил, така че ако не притежавате поне един чифт дамски сникърси в своята колекция, сега е идеалното време да поправите тази грешка. Независимо дали сте фенове на класическа визия (дамски сникърси в черно, бяло и бордо), или обичате да експериментирате - винаги ще намерите нещо подходящо точно за вас. Не чакайте повече, а грабвайте още сега своя чифт нови обувки и се впуснете в модното приключение, което ви очаква!

Дамски сникърси и тенденции
Модел на The custom movement

Дамски сникърси и тенденции
Модел на The custom movement

Дамски сникърси и тенденции
Модел на The custom movement