10 модни тенденции при банските костюми за лято 2021

Лятото може да ви се струва далеч, но марките вече представят своите нови колекции дамски бански 2021. Време е да настроим нашите погледи към модните тенденции за предстоящия сезон пролет-лято 2021 г.

Миналото лято изглеждаше малко по-различно от очакваното, но се надяваме, че 2021 г. ще ни предложи сезон, изпълнен с много морски приключения, плажни екскурзии и барбекюта край басейна. Ние знаем, че фантазирането за това в какви бански костюми ще се облечем е половината от забавлението. Вижте модните тенденции при банските за пролет-лято 2021.

Малките черни бикини
Инвестирането в изискан черен бански е еквивалентът на малка черна рокля, но за плажа и край басейна. Тази пролет дизайнерите представят още повече варианти за черните бикини, с основен акцент върху силуета с висока талия. А можете да заложите и на цял черен бански.

Бански 2021
mimobg.com

Причудливи волани
През 2021 дизайнерите предлагат светли и ярки бански костюми с ефирни деколтета с волани и детайли на талията, които правят по-женствени банските костюми в почти всеки стил и щампа.

Бански 2021
Модел бански костюм Zimmermann

Дивото зове
Животинските мотиви отново ще поемат водеща роля при банските костюми за този сезон. Заложете на леопардовите и тигровите шарки като смело ги комбинирате с ярки аксесоари.

Бански 2021
Модел бански костюм Lisca

Набори
За минималистите, които искат да добавят малко елегантност, наборите са добро решение за женственост и изтънченост. Те се срещат предимно в целите бански костюми.

Бански 2021
mimobg.com

Креативни изрязвания
Целите бански костюми доказват, че могат да бъдат също толкова секси и по-интересни от бикините тази година. Те са изрязани по най-различни начини и ще ви гарантират множество погледи на плажа.

Бански 2021

Висока талия
Що се отнася до банските, по-малкото не винаги е повече. Тази година тази максима се доказва от дизайнерите, които залагат на банските с висока талия. Както и в миналите години, очаквайте да намерите набор от модели с висока талия с ретро излъчване.

Бански 2021
mimobg.com

От плажа на улицата
Идеалният бански това лято ще бъде подходящ както за плажа, така и за носене в ежедневието като топ, в комбинация с къси панталонки или пола.

Бански 2021
Модел бански костюм Lisca

Асиметрия
Асиметричното горнище е идеалното допълнение към вашата модна визия.

Бански 2021
Модел бански костюм Lisca

Възли
Заплитащите се детайли продължават да стават популярни, вървейки ръка за ръка с популярността на обемните силуети и връщането към минимализма, преосмислено в комфортен външен вид. Възелът е лесна добавка към съществуващите стилове и може да присъства както в горнището, така и при бикините.

Бански 2021
mimobg.com

Устойчивост
Тенденция, която видяхме да набира скорост през 2020 г., са устойчиво произведените бански костюми. Все повече марки в световен мащаб стават изцяло устойчиви и етично произведени. Те използват рециклирани материали и са напълно естествени и био разградими. Тенденцията за устойчивост е тази, която очакваме да стане норма през следващата няколко години.

Бански 2021
Модел бански на Woodlike