Гащеризони, пуловери и тениски или кои са новите начини да изглеждаме добре

Струва ли ви се, че изглеждате по един и същи начин през последните 10 години? Че сякаш винаги се оказва, че сте си купили едни и същи дрехи, а уж всяка година модата се мени? Не се изненадвайте, това специалистите наричат личен моден стил. Всеки от нас е привързан към определен начин, по който изглежда, защото се чувства добре по този начин, смята, че подчертава предимствата си или просто му е комфортно. Ако обаче носите едни и същи като модел дрехи дълго време, умората от собствения ви външен вид е нормално да настъпи. Ето защо понякога човек трябва да прояви модна смелост и да се насочи не към познатите модели и дрехи, а напротив - да изпробва непознати материи, кройки и комбинации, за да открие своето ново “аз”.

Пуловери

Вместо рокля - гащеризон

За официални случаи обикновено избираме рокля, защото е женствена, тържествена, блестяща. Рокля избираме и когато искаме да се почувстваме по-фриволно, като през лятото например.

А какво ще кажете да смените роклята с гащеризон? И не, не говорим за дънковите модели от 90-те години, а за хубави копринени дамски гащеризони, които са новият стандарт на женствеността.

Дамските гащеризони са от фина материя и с удобна кройка. Подчертават ханша благодарение на вталяването и са с дълги и разкроени крачоли за издължаване на силуета.

Повечето дамски гащеризони са в един цвят на горната и долната част, но има и такива, които приличат на панталон и топ, но имат удобството да са една обща дреха, за да не се чудите кое с какво да съчетаете.

През последните няколко сезона се наложиха гащеризоните с големи принтове от екзотични растения, както и такива с апликирани камъчета.

Гащеризонът лесно се съчетава със сако, ако искате нов “прочит” на бизнес облеклото.

Пуловери

Сигурно се чудите какво е новото на пуловерите. Ние знаем - кройките, цветовете и начинът, по който се носят.

За да освежите начина, по който изглеждате с пуловер, трябва да се съобразите с няколко елемента.

Обновете пуловерите. Няма нищо по-тъжно от малките вълнени топченца по старите пуловери. Ако имате машинка за почистване, лесно ще решите този проблем. Ако ли пък не, време да си вземете нови дамски пуловери.

За какво да внимавате при избора - да не е много дълъг, да не е много впит и да е в цвят, който подчертава тена на лицето ви, а не подчертава сенките.

Когато облечете пуловера, помислете какъв детайл да добавите - можете да дръпнете леко ръкавите нагоре, можете да добавите колан или да втъкнете едното крайче на пуловера в дънките.

И не бягайте от бижутата. Дамските пуловери лесно се комбинират с едри бижута от естествени материали.

Тениски

Една тениска може да е най-добрия и най-лошия враг на добрия ви външен вид. Също както при пуловерите, първо трябва да се разделите с тези, които са изгубили цвета и формата си, раздърпани са или просто вече са ви омръзнали.

Пробвайте дамски тениски в различен от вашия стил - по-вталени или с ръкав тип “прилеп”. Ще се изненадате колко различно може да изглежда човек, само защото е с една идея по-дълга тениска, например.

Не спирайте да експериментирате в модата и дамските дрехи, защото само така ще намерите своя собствен почерк и стил.