Моделите на mar.fashion бяха представени на Фестивал на модата и красотата Варна

По случай своята 20-та годишнина, Българският портал FASHION.BG стартира собствен електронен магазин за българска мода. В него се предлагат дрехи единствено от български производители. От създаването на портала, мисията му е да подкрепя и промотира българските производители на облекла и българските марки. Един от партньорите на Fashion.bg е марката mar.fashion. Облеклата са произведени от фирма Марбул, чиято фабрика за производство на дамски облекла се намира близо до Пловдив. Фирмата разполага с модерно оборудване и изработва дрехи за Европейския пазар.

Моделите на mar.fashion

Колекцията с марка mar.fashion е  създадена специално за онлайн магазина на FASHION.BG. Ако харесвате елегантните силуети, изчистените кройки, ако вярвате, че “малкото е повече”, а класиката е модерна - доверете се на българската марка mar.fashion. За есента можете да изберете стилни дамски манта, дамски жакети с дантелен гръб, дамски костюми, блузи с дълъг ръкав, рокли, удобни ризи с плисиран ефект, които не се гладят.

Предлагаме ви кадри от представянето на марката, на едно от най-престижните модни събития в България – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА Варна 2020.

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Моделите на mar.fashion

Над 400 гости станаха свидетели на грандиозния моден спектакъл. Фестивала на Модата и Красотата впечатли присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на събитието беше ослепителната Мис Варна 2019 Румяна Данаилова, а в ролята на водещ за поредна година влезе популярният актьор Симеон Лютаков. На сцената дефилираха най–добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата Мис Варна - Михаела Йорданова, Марина Димитрова, Моника Драгнева, Жаклина Братанова и Ирена Иванова, както и топ моделите - Диан Христов и Мариан Христов.

Силвия Кабаиванова и Моника Кабаиванова

Силвия Кабаиванова, Мира Матеева и Моника Кабаиванова

Снимки:

1. - 8. Модели на mar.fashion
9. Собственичката на Fashion.bg Силвия Кабаиванова с дъщеря си Моника Кабаиванова
10. Силвия Кабаиванова, Мира Матеева, организатор на Фестивал на модата и красотата и Моника Кабаиванова