Когато лятото об(л)ича блуза

Развихрени кройки и десени изпълват колекцията на mar.fashion

Едно не му харесваме на лятото - отлита за миг. И от сезона на банските се озоваваме в сезона на блузите. В колекцията на mar.fashion обаче блузите са изтъкани от неистов копнеж за едно по-продължително лято. Те са леки, цветни и закачливи, така че да си паснат с всяка една щастлива усмивка, с всеки един слънчев загар.

Прозрачната като морска вода блуза от шифон е еднакво изкусителна в трите си разцветки – свеж, енергезиращ лайм, нежна до пълно разтапяне пепел от рози или актуалният цвят лила. А двете папийонки в горната част са онзи игрив детайл, който изпълва деловата дреха с ваканционно настроение.  

Дамски блузи шифон

Не по-малко интересна е шифонената блуза в анималистичен принт, която върви в комплект с калъф за телефон, създаден специално за вашия телефон. И наистина, този аксесоар с качествен UV печат, към който може да се добави и текст по желание, е просто идеален за дрехата с високо, набрано деколте и чувствен, завладяващ сетивата десен.

Шифонена блуза в анималистичен принт

Винаги актуалните животински шарки се прокрадват в колекцията на mar.fashion и под формата на блузи, в които тигрово и зеброво преливат в галещи окото розови и сини нюанси.

Дамска блуза

Мекият, седефен блясък на скъпоценните перли е вдъхновение за блузата от сатен със 7/8 ръкав тип камбана. Ето защо спокойно може да е перла в колекцията на реномираната българска марка.

Официална блуза сатен

В един-едничък нюанс - независимо дали е синьо-зелено като морска дълбина, цвят корал или червено като тропическо слънце, са блузите със закачлив ефектен “възел” в лявата част. Ръкавът е 7/8, а кройката - свободна, точно по вкуса на летния бриз.

Цветни блузи с възел

Този оригинален модел се подвизава и в геометричен принт в синьо и черно, както и на цветя – обезоръжаващи с нежността си рози, теменужки и лилии, същинска градина по изгрев.

Дамска блуза с ръкав 7/8  с възел

Флоралните мотиви внасят цял вихър от романтика в колекцията на mar.fashion, и грейват ту върху шифонена блуза с високо деколте, ту върху модел блуза от сатен с геометрични елементи, който също може да се комбинира с калъф за телефон

Остава само да изберете своята блуза, която по всяко време и навсякъде да ви носи волно, лекокрило усещане за лято.

Дори когато лятото си отиде.