Вариации за носене на дамска чанта

В съвременната модна религия дамските чанти се нареждат рамо до рамо с обувките и бижутата в леката артилерия на модните аксесоари. От голямо значение има, както изборът на модерна и красива чанта, така и начинът на носенето й.

Имайки предвид това, ето няколко интересни начина за носене на дамска чанта като тези тук https://bagsline.bg/damski-chanti.

Чанта през рамо

Носенето на ежедневната чанта през рамо е на мода почти всеки сезон. Но това често скрива прекалено много от дамската фигура и е възможно да я направи непривлекателна. Това най-често важи ако носите голям размер чанта. Много жени наистина си падат по огромните размери, дори понякога приличащи на магаре, натоварено със самар. И все пак ползите от големите и практични ежедневни чанти са много и тяхната полза е неоспорима. Ако наистина харесвате да носите ежедневна голяма чанта не допускайте да пропуснете ползите от двете си свободни ръце. Вместо да натоварвате само едното си рамо, спокойно може да ги редувате и да покажете естествената си фигура без гръбначни изкривявания от багажа в нея.

Чанта през рамо

Но стандартната или малка чантичка не е единствената, която може да се носи така. Ако имате тънко сако, което искате да покажете на ВИП събиране или друг елитен повод, не е задължително да го сваляте, след като влезете вътре. Чантата през рамо може да направи този артикул основна атракция като задържи погледите на всички върху него. Същото важи и за комбинирането с дамски блейзър. Единствено внимавайте цвета на вашия спътник за багаж да не е по-активен от този на официалната ви дреха.

През свивката на лакътя

Същото, което написахме се отнася и за носенето на чанта с предмишницата, което беше толкова модерно преди няколко години и остана така и до днес. Носенето на дамска чанта по този начин е успешно, както за ежедневни модели, така и за официални. По този начин едната ви ръка е полу свободна, без да се скриват забележителните форми на тялото ви. Не се притеснявайте да използвате официални и ежедневни чанти с ярки цветове, за да съживите скучните зимни тонове на облеклото. Например дамски чанти в цвят горчица си отиват с голям набор тоалети и този акцент в средата на тялото ви ще създаде чудесна композиция.

Чанта през рамо

Чанта през рамо

Чанти с дълга дръжка за ръцете

Оставете своята ежедневна практична чанта зад себе си и добавете красив акцент за следващото шикозно парти или прием с малка чанта с дълга дръжка. Трябва да знаете, че по този начин едната ви ръка е винаги заета. Но това носене всъщност е класическия захват, останал още от миналия век, когато дамския аксесоар е станал задължителен към тоалета на жената. Ремъка през рамо се добавя на много по-късен етап. Чантата с дълга дръжка е подходяща за изискани дълги рокли или официални тоалети, към които желаете да приковете вниманието на всички. Добавете малката чантичка с фини дръжки към вашия външен вид и ще бедете неотразима.

Чанта през рамо

Директно в дланта

Тук говорим единствено и само за най-малкия предтавител на дамските аксесоари – официалните парти чанти тип портфейл. За тях е важно да споменем, че могат да поберат само най-необходимото за вашето нощно приключение – грим и червило, ключове, лични документи и телефон. Дръжте чантата винаги добре закопчана, за да не изпадне нещо важно. Тъй като тя е повече моден аксесоар, отколкото практична вещ, няма нужда да я оставяте на гардероба в театъра или официалния прием. Тази малка чанта служи само за украса и акцент към вашия вечерен тоалет. Комбинирайте с вечерна рокля, стилни обувки или деликатен колан за кръста.

Чанта през рамо