Wolf Walley с предложения за по-комфортен, успешен и красив живот

Хелена Тодорова

Вече 7 години колекциите на Wolf Walley са на подиумите на различни издания като Sofia Fashion Week, Фестивал на модата и красотата, дори на модния подиум в Милано по време на Volkswagen International Fashion Week. Съвсем скоро брандът представи и най-новата си линия Selfi by Marinela – вдъхновета от една елегантна, и в същото време дръзка жена, което е и характерно за самите облекла.

Wolf Walley

Освен от жени-музи, за творенията си дизайнерката Милена Петрова черпи вдъхновение от аромати, шоколади, вина и обувки. За творческият й стил са характерни естествени, меки и комфортни материи, елегантни силуети, както и акцентиране върху детайлите.

Wolf Walley

Дамата, която предпочита Wolf Walley е красива, уверена, изящна и носеща младежки устрем. За да разберем от първо лице какво изпитва тя, облечена в колекциите на бранда, ще попитаме едни от най-известните топмодели, участвали в ревюта на марката:

Елисавета Стоянова Гарева: „Имах възможността да наблюдавам градацията в развитието на дизайнерката Милена Петрова. Участвала съм в няколко нейни ревюта и след всяко едно от тях виждах положителния прием – не само в очите и аплодисментите на публиката, но също така и в добрите отзиви на критиката. Разбрах, че вече е излязла и на международната сцена, затова й пожелавам световен успех!“

Wolf Walley

Wolf Walley

Ива Атанасова: Дизайнерката на Wolf Walley е на първо място добър човек, а след това творец. Каква е разликата? Че любовта към добруването на човека като цяло е водещата идея, преди любовта към модата. Линията на марката е направена с любов към не просто по-красива жена, а към по-комфортен, успешен, добър, и не на последно място, красив живот.

Снимки:
1. Милена Петрова излиза на финала на свое ревю
2. Елисавета Гарева по време на ревю на модния бранд Wolf Walley
3.-4. Ива Атанасова с предложения на модния бранд Wolf Walley