Модни тенденции - летен панталон с щампа

Лятото е сезонът, в който са изключително подходящи разноцветните панталони. Вместо да избирате скучни едноцветни панталони, препоръчваме ви да изберете панталон с щампи. Това е забавен начин да привличате погледите към себе си. Смелите цветове в началото може да ви сплашат, но си заслужава да опитате.


Модели на Пако Рабан за пролет-лято 2020

Когато носите панталон с щампа, правилото е всичко останало във вашето облекло да бъде неутрално на цвят за максимален контраст. Комбинирайте го с бяла или черна блуза или потник, или с блуза в някой от цветовете, който се среща в десена на панталона.

Дали ще изглеждате по-официално или ежедневно зависи от обувките ви - можете да носите панталона с обувки на висок ток за по-официално събитие, със сандали или дори със спортни обувки.

Летен панталон с щампа
Летен дамски панталон с ластик

Усещането да носите летен широк панталон е все едно сте по пижама, а същевременно с ярките цветове и щампи изглеждате стилно и зашеметяващо. Как да не се влюбите в този тоалет? В панталони с щампа сме виждали през годините много знаменитости - Миранда Кер, Риана, Кристен Стюарт. И тази година такива панталони присъстват в колекциите на множество дизайнери.

Ако искате да сте в крак с модата без много усилия, вземете си летен панталон с цветна щампа. В електронния магазин на Fashion.bg можете да намерите четири различни дизайна. Панталоните са от лъскав плат с плисиран ефект фризе, с ластик в кръста за максимален комфорт. Ако търсите панталон за дискотека или празненство, с тези цветни панталони няма да останете незабелязана!


Син дамски панталон с ластик

Зелен панталон
Зелен дамски панталон за лятото