Летни рокли за лято 2020

Няма как да останем равнодушни пред факта, че лятото е вече тук! И докато някои от нас все още се усмихват колебливо изпод маските си, други вече съвсем са забравили за тях и са с лятна рокля на плажно парти и коктейл в ръка.

С връщането към нормалния ритъм на живот, няма как да не възникне на дневен ред отново въпроса: „Какво да облека?“ Дълго време грабвахме  широката домашна тениска или спортния комплект и хич не му мислехме. Да работиш от вкъщи си имаше своите предимства и едно от тях определено бе, че не ни се налагаше да подбираме различен тоалет всеки ден. Горещото време все по-отчетливо ни напомня, че е време да се поровим в дебрите на гардероба си и да преоткрием любимите си летни рокли. Да им вдъхнем живот  и да помечтаем за почивката си, освен ако не сме сред късметлиите, които вече са на брега на морето.

Летни рокли

Мога да прогнозирам със сигурност едно: очакват ни много вълнуващи летни дни и истории, които предстоят да се случат. За да ги посрещнем подобаващо, е време да помислим за стайлинга си.

През деня най-подходящо е да избираме летни рокли от удобна и лека материя – памук, лен, вискоза  – за да останем незасегнати от летните горещини. В зависимост от това дали вече сме се отдали на заслужена почивка, или все още сме на градски вайб, можем да изберем подходяща лятна рокля.

Дългата рокля в комбинация с високи обувки винаги ще е предпочитан тоалет за летните вечери. Можем да добавим и бижу като нежен акцент, за да сме сигурни, че ще бъдем неотразими. И тази година топ тенденцията при дългите рокли е доминирана от цветните щампи – листа, цветя. Към дългите рокли добавете пера, панделки,  ефирно фишу  – всички те носят духа на лятото, така че не ги пренебрегвайте. Късата рокля, от своя страна, носи небрежност и закачливост. Дължината малко над коляното е перфектна както за излизане с приятели, така и за работна среда.

Летни рокли

След изненадите, които ни поднесе тази година, нямаме търпение да експериментираме със стила си! Лято 2020 ни предлага много дързост не само в дрехите, но и в аксесоарите. Заложете на ярки нюанси и неонови цветове. Сложете гигантско цвете в косата си и дълга рокля на големи полка точки. Това лято креативността е на почит и никой няма да посмее да каже, че нещо „идва в повече“. Не забравяйте, че начинът, по който изглеждате, кореспондира с това, което кипи отвътре. Доверете се на вътрешния си глас и посегнете към модели рокли и материи, към които сте подхождали със скептицизъм.

Това лято 70-те се завръщат на мода с пълна сила. Можете да заложите на буфан ръкави, както и на панталони с висока талия и няма да сгрешите. Ако искате нещо по-екстравагантно, заложете на ефирността на прозрачните материи. Не забравяйте и задължителната бяла лятна рокля в гардероба си, особено ако тя е в стил бохо – с много волани и дантели! Женствена и свободолюбива, дългата рокля в стил бохо винаги привлича погледите като магнит.

Летни рокли

Каквото и да изберете да носите това лято, не пропускайте да вземете със себе си и доброто си настроение – то е ключът към незабравими преживявания и споделени емоции!