Диона: За мен човекът прави дрехата

Диона е на 25 години. Учи Политология. Голямата ѝ страст обаче е музиката. Вече има хиляди фенове, милиони гледания на песните ѝ в интернет и няколко големи хита. Истинското ѝ име е Денислава, но всички я познават като Диона - име на древногръцка богиня. Прякорът си получила от приятели. Освен с песни като „Дишай“, „Най-доброто“ и “Diona”, тя стана особено популярна и с ролята си в тийн уеб сериала „Следвай ме“. Диона е една от модните икони в Instagram с над 258 000 последователи.

Диона: За мен човекът прави дрехата

Как започна да се занимаваш с музика?
Всичко с музиката започна на шега и беше инициирано от безграничната ми любов към нея. Никога обаче, не съм очаквала подобен тип развой на събитията, но много се радвам за него!

Кой повярва в теб и ти даде възможност да се развиваш в тази сфера?
За мое учудване адски много хора вярваха в мен още преди да издам песен и това ме мотивира да направя първата си. Моите приятели също много ме насърчаваха.

С кои свои постижения се гордееш най-много и какво е за теб успехът?
С времето осъзнах, че поне за мен няма дефиниция за успех. Тъкмо постигна една цел и си поставям нова. Нито славата, нито парите мога да нарека успех, а и той не е константно явление ахахах. Не се чувствам достатъчно успяла, за да го дефинирам. Все още!

Диона: За мен човекът прави дрехата

Можеш ли да кажеш, че си пристрастена към модата?
О, да! Определено съм пристрастена, всичките ми пари отиват за дрехи ахаххахаха. Като повечето жени имам и аз този проблем, но за мен визията е основен фактор и няма как да и изневеря! Не мога да нося нещо, което не ми е удобно обаче, дори да са най-красивите обувки...

Какъв е твоя личен стил на обличане?
През годините съм се показала като много провокативна, дръзка и секси, но скоро навършвам 25 и смятам да премина в друга посока. По-нежна и елегантна, classy lady ахахах.

Харесваш ли българската мода и носиш ли български марки облекла?
Не робувам на марки!!! За мен човекът прави дрехата, мога да стоя еднакво добре в ZARA и Versace! Нося и наши марки разбира се и съм приятно изненадана от качеството на българските брандове.

Диона: За мен човекът прави дрехата

Как ти се отрази пандемията?
Като на всички... Зле! Ахахахах, в началото много ме удари на муза и на писане, после обаче ми доскуча много бързо. Радвам се, че всичко това премина!

Като дете каква искаше да станеш?
Винаги съм знаела, че искам и трябва да стана звезда! От малка съм мечтала за това и още го правя!

Диона: За мен човекът прави дрехата

Диона: За мен човекът прави дрехата

Какво ти предстои в професионален план през следващите месеци?
Много проекти имам! Скоро излиза новата ни песен - дует с Галин и смятам, че хората ще я обикнат!

Какъв е твоят съвет към нашите читатели?
Да се обичат и да се усмихват ❤️