ПреМИНИ на лятна вълна

Къси поли и рокли вдигат градуса в колекцията на mar.fashion

Моден закон е, че най-добрият приятел на дългите крака е късата пола. Както и че най-дългите дни си вървят ръка за ръка с най-късите роклички. Защото лятото обича красотата да бъде на показ!

От триумфалната поява на минито през 60-те години, то слизаше от сцената само от време на време, за да се завърне с гръм и трясък под светлината на прожекторите. И ето го – блести като същинска звезда в колекцията на mar.fashion. И като казваме “блести”, не се шегуваме - та кой ще устои на плисираната поличка от ефектен лъскав плат в цвят шампанско, титан или прашно розово?

Искрящите материи с металически оттенъци изглежда са уловили в мрежите си целувката на слънцето, а ако стигат едва на педя от коленете, то мисията им е да превръщат дните, и особено нощите, в спиращо дъха парти.

Къси поли плисирани

В тон с лятото обаче, от mar.fashion редуват приливи на страст с приливи на нежност, ето защо посягат и към любимите на всички ни флорални мотиви.

Къса пола с волан

Ситни, обвити в копнеж полски цветя изпъстрят не само мини поличките с игриви волани, но и шармантна рокличка със 7/8 ръкав тип “лале”.

Дамска рокля ръкав лале

Парадът на цветята превзема дори роклите с геометрични мотиви, изпълвайки тяхната строгост с неудържимо веселие.

Къси рокли

Винтидж настроението се прокрадва и под формата на дантели в светло лилави, сини или телесни нюанси. Сякаш изплетени от самата морска пяна, тези роклички се леят по тялото в права, подчертаваща сексапила кройка.

Дантелени рокли под 50 лв.

Колекцията на mar.fashion би била непълна без още един повелител на лятната мода – анималистичният принт. Мини роклята в типични за Африка горещи багри, изпъстрена със зеброви и леопардови мотиви е за жената с неопитомено, диво сърце.

Къса рокля животински принт

Дали ще привлича погледите с лъскавата красота на разтопения метал или с неукротимата енергия на животинските шарки, едно е сигурно – тази година минито е “на макс”.

Не ни остава друго, освен да изберем късата пола за дълъг, колкото може по-дълъг танц с лятото.

Снимки:

Модели от колекцията на mar.fashion, налични на fashion.bg/shop