Теди Цветкова: Не е нормално всяко второ момиче да се продава

Теди Цветкова е позната от сериала "Coфия дeн и нoщ". Била е модел на Визаж и сега е една от модните икони в Instagram с над 140 000 последователи. Освен това е специалист по дигитален маркетинг, журналист и ТВ водещ.

Здравей Теди, с какво се занимаваш в момента? 
Занимавам се с много неща, всъщност, не помня някога това да не е било така. Преди началото на карантината, излизах сутрин със сак с неща - храна, облекло, високи или ниски обувки. Хвърчах от едно място на друго и нямах никакво свободно време. В момента малко по малко си влизам в стария динамичен ритъм на живот. Работя като маркетинг мениджър в голяма фирма, занимаваща се с търговия на дребно и едро. Много често имам поети ангажименти, като фотосесии и подобни „изяви“. Не е толкова натоварващо, но отнема време. Имам често и нещо като бизнес срещи. Странично развивам нещо мое с партньор. 

Теди Цветкова

С кои свои постижения се гордееш най-много и какво е за теб успехът?
Въобще не се притеснявам да звуча надуто, превзето или че някой там ще си помисли, че отговарям с поредните клишета. Гордея се със себе си, че останах човек, възпитан, способен, работлив, научена съм да не чакам „подаяния“ от мъже  или изобщо от някого. За мен е постижение, че през годините минах през много и различни СРЕДИ, но нищо не успя да промени принципите ми като жена, като човек, достойнствата ми като такива. Не ме е страх за бъдещето, аз знам, че мога и се справям с всичко. Спокойна съм и сама със себе си - това е най-големият ми успех.  Повече и по-искрено трябва да се говори за това. Не е нормално всяко второ момиче да се продава. От вечеря в последния хитов ресторант - до кола, имот. Всякакви - само цената се променя с времето.

Промени ли те известността?
Да. Видях много хора, на които си обещах никога, никога да не приличам. Станах по-затворена, започнах да ценя много повече най-близките ми приятели, все повече имах необходимост да съм около тях. Не съм се надула, не мисля, че има и за какво. 

Имаш много последователи и публикуваш атрактивни снимки в Instagram. Как успяваш да поддържаш профила си?
В Instagram започнаха да ме следват, след като се появих за първи път в сериала „София ден и нощ“, преди това дори не използвах тази социална мрежа. Мисля, че имах някакви 5 снимки, колкото да им изпробвам ефекта, но не го ползвах.  Колкото до снимките, като гледам, моят профил е доста приличен хаха. Не мисля, че прекалявам с нещо, старая се и да не е така. Ако не можеш да си секси, само с поглед и усмивка, с голо тяло по-скоро да изглеждаш евтино, за 24 часа ще спечелиш внимание от много ниско ниво, после пак си евтин 😄

Можеш ли да кажеш, че си пристрастена към модата? 
Не, не мисля. 

Теди Цветкова

Какъв е твоят личен стил на обличане?
Спортно-елегантен.

Харесваш ли българската мода и носиш ли български марки облекла?
Разбира се! В България има много кадърни хора, в модата също. Има няколко бранда, които следя и са страхотни.

Как ти се отрази пандемията?
Зле. Не ми харесва монотонния начин на живот, камоли и съвсем затворен и ограничен. Бе наложително, сега се надявам всичко да бъде наред и да не ни се случва повече.

Като дете каква искаше да станеш?
Оо, всяка седмица нещо различно. Ама то май и сега е така хаха.

Теди Цветкова

Какво ти предстои в професионален план през следващите месеци? 
Надявам се на сбъдна още една моя мечта. Чакам... пък ще видим. 

Какъв е твоят съвет към нашите читатели? 
Яжте, пийте и си носете новите дрехи.

Снимки: Личен архив