Синьо и жълто в новата колекция пролет-лято 2020 на Рени Стил

Патешко жълто или цвят горчица? Кралско синьо, небесно синьо или тюркоаз? Можете да имате всички тези цветове с тоалетите от новата колекция на Рени Стил Русе.

Дамският костюм от еко кожа в магнетичен нюанс горчица е изключително удобен, мек и еластичен - буквално прегръща тялото. Визията на костюма е елегантна и подчертава женствеността. Линията му е стилна и подходяща както за офиса и ежедневието, така и за специални поводи. Ако обичате да изпъквате и привличате погледите, купете онлайн дамски костюм в цвят горчица в новият електронен магазин на Fashion.bg и вземете като подарък Чай Красиво тяло при покупка до 25 май. 

кожен костюм

кожена пола

Атрактивният костюм можете да съчетаете с дамска блуза от органза в цвят тюркоаз, която също е създадена, за да омайвате с чар и елегантност всички около себе си през пролет-лято 2020. Моделът е много елегантен, женствен и фееричен. Съчетава се прекрасно и с пола, и с панталон, и с дънки. Тази блуза е истинско бижу, което не само ще подчертае Вашата нежност, но и деликатно ще провокира и привлича вниманието на околните.

Бяла блуза с дълъг ръкав

Същият модел се предлага и от шифон в патешко жълто, небесно синьо и бяло - три много модерни и предпочитани за пролетно-летния сезон цветове. Блузите са с хастар от еластично трико.

Жълта блуза с дълъг ръкав

Синьото е цветът на 2020, затова Рени Стил Русе предлага дамска риза в кралско синьо. Моделът е съчетание от галещ нежно кожата матиран сатен с черен тюл на точки по рамената и деколтето, за да осигури изключително женствен и стилен силует на облеклото. Ръкавът е със 7/8 -ми дължина. Ризата е подходящата за всички сезони и стои прекрасно и под сако, и под яке, и самостоятелно като горна дреха. Кройката ѝ е леко вталена - без да очертава фигурата. Налична е и в класическо червено.

Синя риза

От много фина, изключително лека, завидно удобна и солидно падаща материя са изработени две нови предложения черна офис пола и офис панталон, специално за всички дами, които работят в офиси, институции, кантори и учреждения. Предложенията са елегантни, комбинативни и стилни. Цветът е вечна класика, а материята пада свободно по тялото без да очертава контурите на фигурата.

Офис панталон

Всички дрехи са в широка номерация: от 42 до 56.

Надяваме се, че с новите летни бизнес облекла ще постигате успех в своите дела и ще се чувствате комфортно през летните дни.