Плисето в новата колекция пролет/лято 2020 на AndyVil

Усещане за свобода, за разцъфнали цветя, за безкрайното синьо море, за цялата феерична красота на пролетта и завладяващата магия на лятото изпълва новата колекция пролет/лято 2020 на Пламена Виярел – FREEDOM.

Най-актуалните модни тенденции оживяват в изящните модели на младата българска дизайнерка. Нежни и романтични, но едновременно с това стилни и предизвикателни, всички визии подчертават индивидуалното излъчване и женствеността.

AndyVil

Звездата в колекцията е плисето. По различен начин то присъства във всички модели и им придава движение, дълбочина и закачливост. Плисетата внасят мигновена нотка на елегантност в облеклото, независимо дали е официално или ежедневно.

Сред акцентите колекция пролет-лято 2020 са и флоралните мотиви, които отново завладяха модните подиуми. В меки и пастелни цветове или в по-живи нюанси флоралните принтове носят романтиката на пролетта, затова вярваме, че тази тенденция няма как да изчезне от пролетно-летните колекции.

AndyVil

Кой не харесва веселите и закачливи точки? Ретро усещането, което носят, ни връща няколко десетилетия назад във времето на вечната Мерилин и на кокетните рокли с А-силует. Възпети дори от Франк Синатра в песента му Polka Dots and Moonbeams, точките преминават през различните модни течения, за да се превърнат в абсолютна класика! Приветстваме ги отново през 2020 г., като в новата колекция на AndyVil те са чудесно съчетани и с друг тренд – късите панталони.

Най-обичаните и специални дрехи за жените безспорно са роклите. За тяхното място във Freedom Пламена Вияреал споделя, че е заложила на  „романтичните рокли с по-свободни кройки, с ретро излъчване, които са в пълна хармония с по-елегантни и стилни модели, подчертаващи формите на тялото.“

AndyVil

Акцент в новата си колекция дизайнерката е поставила и на цветовете. Белият цвят е основен, като символ на нежността, чистотата, новото начало и свободата на духа. Смелите и нестандартни комбинации като синьо със зелено и цикламено с оранжево ни спечелиха от първия миг и ни гарантират впечатляваща визия. Любителките на кралското синьо няма да останат разочаровани, тъй като то има специално място в колекцията.

AndyVil

AndyVil

 „Колекцията е вдъхновена от свободата не само като физическо състояние, което в момента вълнува цял свят, а свободата във всичките ѝ измерения – душевната, менталната, свободата в сърцата ни, свобода от предразсъдъци и от всички негативни емоции“, споделя дизайнерката. Отдавна е доказано, че външният вид има отражение върху настроението и емоциите, особено сред нежния пол. Красотата, която носи FREEDOM със сигурност ще внесе не само в гардероба ни, но и в мислите ни очарованието на настъпващите сезони.