МИСТИКА - КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006 НА ДИЗАЙНЕР ПОЛЯ МИЛАНОВА ЗА MON AMOUR

КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006Мистични мечти и фантазии са вдъхновението на дизайнер Поля Миланова, за създаването на стилна колекция “Мистика” от булченски и вечерни тоалети. Колекцията се отличава с неповторима собствена визия, впечатляваща с изящтна изработка, ексклузивни материи, елегантна линия и сексапилно излъчване.

Играта на цветовете екрю, шампанско, златно, капучино, кафе, карамел, купро, винено червен, вишнево червен, както и провокативното съчетание на черно с червено, черно със златно, носят царственост, мистичност и романтичност на колекцията.

Първата линия сватбени и официални тоалети са обемните, пищни, многопластови долни части, атрактивно асиметрично наслоени и набрани тюлове и кристална органза, под формата на асиметрични плохи, на цветя или на вълни. Комбинирани с майсторски изработени корсети с технологията “ръчен набор” допринасяща за уникалната визия на всеки един, както и ръчно бродирани френски дантели с флорални мотиви.

Използваните материали са тафта санжан с метална нишка, сатен, жакард, органза, тюл и изящни френски дантели с ръчна бродерия от перли, камъни или цветя.

КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006Втората линия са елегантни тесни, прилепнали по тялото асиметрични рокли, със сексапилни деколтета и голи гърбове, с големи цепки подчертаващи женствеността.

Използваните материали при тях са дантели на тюлена основа с финна бродерия.

Третата линия са късите и късо-дългите тоалети. Дантелени костюми от две части с асиметрични сака и поли с напластяване на дантели, с асиметрични ръкави тип “Фея’ в нестандартни комбинации на цветове. Както и комбинация на поли с волани от тюл, тафта или дантела.

Към всички тоалети са създадени аксесоари-чанти, обувки, шалове, воали, подходящо допълващи и оформящи цялостната модна визия.

Колекция “Мистика” е адресирана към дамите с подчертана индивидуалност и нестандартно мислене.
Посветена е на 15 годишнината от създаването на булченски салон “Мария-Анна Белла”.

КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006

КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006

КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006КОЛЕКЦИЯ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006

За контакти:

Поля Миланова, + 359 888 60 30 62

Моден салон “Мon Amour”
София, ул. Раковски 86 А /срещу Операта/

www.monamourbrides.com

monamourbrides@abv.bg

Снимки: Модели с марка "Mon Amour" от колекция ЗИМА-ПРОЛЕТ 2006 на Поля Миланова