Тенденции при бижутата за 2020 година

Казват, че модата е това, което правиш. Независимо дали става въпрос за колие, обеци или пръстен, модните бижута могат да допълнят общия ви външен вид по начин, който не можете да си представите.

И няма значение в каквосте облечени, някои модерни бижута могат значително да допринесат за модерно и стилно излъчване.

Докато се стремите да останете стилни и модерни през тази година, предлагаме ви най-добрите тенденции за бижута, които да ви помогнат да се откроите.

Перли

Независимо дали сте избрали да носите перли със скулптурен дизайн, или такива с необичайни форми, бисерните бижута винаги разкриват най-доброто във вашия външен вид. Да имате колекция от перлени обеци през този сезон е нещо, което не бива да пренебрегвате, ако възнамерявате да изглеждате стилно на всяко събитие. Имате възможност да избирате от многобройните дизайни, стилове и цветове, които предпочитате. Една от безспорните им силни страни е, че цветният им тон върви добре с почти всичко, което носите. Ето защо не е нужно да се притеснявате твърде много за вашия тоалет. Винаги ще намерите нещо от колекцията си перлени обеци, което да съвпада идеално с вашето облекло.

Тенденции при бижутата за 2020 година

Мъниста

Макар и да не е ново модно изявление, връщането обратно към мънистата е идеален начин за аксесоар към гардероба ви през 2020 г. Мънистата са не само евтина опция, що се отнася до бижутата, но и пасват на почти всяко облекло. Например, обеците с ярки тонове от мъниста могат да се комбинират добре с почти всичко - от коктейлна рокля до деним.

Тенденции при бижутата за 2020 година

Единични обеци

Те се предлагат в различни опции, включително геометрични, скулптурни и висящи стилове, което означава, че имате много възможности за избор, когато става въпрос за намиране на перфектната форма. Независимо дали сте добавили един, два или няколко обеци, украсяването на ушите с микс и съвпадащи единични обеци е най-креативният личен стил на украшение.

Тенденции при бижутата за 2020 година

Миди

Понякога модата надхвърля онези скъпи диамантени бижута. Украсените с черупки бижута са забележителен евтин естествен дизайн. Тези бижута са направени от черупки от морски раковини или морски молюски.
По време на седмиците на модата виждяхме черупки навсякъде, като дизайнерите издигат тези скромни бижута в изключително желани.
Според търсачката Lyst търсенето на този вид бижута е отбелязало 43% ръст от март миналата година. Това ясно показва как те стават все по-популярни в света на модата.

Тенденции при бижутата за 2020 година

Халки

От асиметричните форми, ефекта с двойна спирала или дори неочаквана извивка, халките са преработени отново, за да ви предложат онзи свеж вид, който сте търсили. Халките могат да бъдат или овални, или кръгли.

Тенденции при бижутата за 2020 година

Метални бижута

Ако смятате, че златото и среброто не могат да стоят добре заедно, значи грешите. Стилът на сблъсъците с метали включва тези два метала в едно бижу, а резултатите са невероятни. Тя ви предлага възможността да играете с различни шарки и стилове, за да създадете уникалното бижу.

Смесването на сребърни и златни бижута помага да се фокусира вниманието върху няколко части на тялото. Съсредоточете се върху подобна тема, размер или дизайн за балансиран външен вид.

Тенденции при бижутата за 2020 година