Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция "Nirvana"

Топ дизайнерът на България, Стоян Радичев представи колекцията си бални рокли за сезон 2020. Запазена марка на твореца са орнаментите по роклите - пера, пайети, тюлове. За пореден път сме възхитени от моделите му.

Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция

Вечерните рокли от официалната линия на дизайнера извайват женската фигура и подчертават красивите й извивки. Предложенията бални рокли 2020 се отличават с напластяване на материи и волани, игра с прозрачни части на моделите и изобилие от ръчно изработени цветя.

Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция

Колекция "Нирвана" бе представена по време на Sofia Fashion Week AW 2019 и можете да я откриете в бутика на Стоян Радичев в Асеновград.

Роклите на Стоян Радичев са предпочитани тоалети за модни конкурси от световен мащаб. Изборът на Лора Асенова, която представи страната ни на "Мис Вселена", бе флорална рокля от последната колекция на Стоян Радичев.

Бални рокли 2020 от Стоян Радичев - Колекция

От 29 януари - 02 февруари 2020 г. в Национален музей – „Земята и хората” – гр. София, зад хотел „Хилтън”, ще се проведе десетото специализирано изложение „Моден салон – абитуриенти” - 2020. Можете да си изберете тоалет на място от колекцията на Стоян Радичев или можете и да поръчате любимата си рокля и тя да бъде изработена по вашите мерки и да ви бъде доставена, независимо къде сте в България!

Тук вижте цялата колекция рокли 2020 на Стоян Радичев