Топ принтовете за Лято 2019

Лятото винаги е вълнуващо време в света на модата, защото това е период, в който тенденциите са по-забавни, смели и интересни.

Нека надникнем в този пъстър свят и ви представим основните тенденции при принтовете:

- Животински: рядко излизат от мода и могат да се носят през цялата година. Те са станали по-смели отскоро. Това лято и есен ще има няколко ключови животински шарки, включително змийска кожа, зебра и гепард.

Топ принтовете за Лято 2019

- Точки: отлична тенденция за принт, защото те перфектно балансират забавлението с елегантност, което означава, че те могат да се носят както в неформални, така и в официални случаи. Могат да бъдат чудесен начин да озарявате иначе елегантните тоалети и не сте ограничени до типичните черни точки на бял фон.

Топ принтовете за Лято 2019

- Tie-dye: това, което беше модно престъпление само преди няколко години, сега е една от най-големите тенденции, която просто показва как може да бъде рециклирана модата. Tie-dye прави огромно завръщане в момента, в елементи, които са по-елегантни или добавят бохо-шик докосване.

Топ принтовете за Лято 2019

- Флорални: трудно е да се обърка с флорални щампи, особено през летните месеци. Големи и смели флорални щампи, носени от главата до петите.

Топ принтовете за Лято 2019

- Думи: това е най-привличащият погледа принт, защото хората инстинктивно ще се опитат да прочетат думите - просто се уверете, че избирате разумно и не носите нищо неподходящо!

Топ принтовете за Лято 2019