Как се обличат половинките на някои от пилотите във Формула 1?

Няма съмнение, че във Формула 1 високите скорости и елегантните и стилни жени вървят ръка за ръка. И съвсем логично пилотите в този моторен спорт определено никога не са изпитвали липса на женско внимание, като в историята на Ф1 е имало не малко плейбои. Днес обаче ще хвърлим по-обстоен поглед върху стила на половинките на някои от настоящите пилоти във Формула 1 или как точно се обличат жените до някои от най-добрите пилоти на състезателни болиди в света.

Хана Пратер (Себастиан Фетел)

Макар и личния живот на четирикратния шампион от Формула 1 Себастиан Фетел да е добре пазен от медии и папараци, все пак ни е известно, че той има дългогодишна приятелка на име Хана Пратер. Двамата са заедно още от ученическите си години, като през 2014-та г-ца Пратер роди първата им рожба, момиченце, като дори и детайлите около това така важно за Фетел събитие, до известна степен бе обвито в мистерия.

И въпреки, че половинката на Фетел не е активна в социалните мрежи, нито е била на особено голям брой публични изяви, може да се каже, е нейния стил е по-скоро неангажиращ. Очевидно тя почти не слага грим на лицето си и ако го прави той е минимален, като тя определено не залага на дълбоки деколтета или къси поли. Все пак, на конкретни официални събития тя залага на предимно червени рокли, коса на кок и червено червило.

 

Минту Райконен (Кими Райконен)

Кими Райконен със сигурност е един от най-добрите пилоти във Ф1, като освен това той очевидно има и вкус за красиви жени. И макар на моменти кариерата на Кими във Ф1 да е била на кантар, той все още не се е отказал, както направи неговия бивш съотборник във Ферари Фернандо Алонсо, който наскоро стана посланик на Макларън, като шансовете на английския отбор за титлата при конструкторите този сезон са доста малки според съответните Формула 1 залагания.
Жената до пилота на Алфа Ромео Рейсинг се казва Минту Райконен, като и тя е родом от Финландия. Освен това Минту е бивша хостеса и стюардеса, като освен това с Кими имат брак, както и дете. И като жена, чиято професия до голяма степен е била свързана с визията й, г-жа Райконен често се облича с рокли над бедрата и обувки на висок ток. Може да се каже, че тя не залага на тежкия грим, но където и да се появи, тя винаги е изключително стилна и елегантна.

Емилия Ботас (Валтери Ботас)

Ако говорим за нови звезди в света на най-бързите болиди, то Валтери Ботас определено е откритието на сезон 2019 във Формула 1. Финландецът, който в момента кара за Мерцедес успя да запише цели две победи в първите четири старта на сезона, като той получава и безвъзвратната подкрепа на своята съпруга. Името й е Емилия, която всъщност е професионален плувец, част от националния отбор на Финландия по плуване.

От гледна точка на модния стил на съпругата на Ботас обаче може да се каже, че тя залага предимно на изисканите и елегантни облекла. Емилия често залага на стилни рокли, а не са рядки и случаите, в които можем да я видим облечена в много провокативни тоалети, акцентиращи върху дългите й крака.