Никол Кидман с подробности за брака си с Том Круз

Актрисата говори открито за своят брак с бившия ѝ съпруг, Том Крус в есе писано за „Ню Йорк Мегъзин”, което бе публикувано онлайн в понеделник, съобщава "Контакт мюзик".

Никол Кидман с подробности за брака си с Том Круз

„Бидейки женена за Том Крус на 22 години е нещо, за което аз не съм много склонна да говоря, тъй като сега съм женена за моята най-голяма любов и чувствам подобен разговор като неуважение”, написа Кидман в текст за женската сила.

„Омъжих се много млада, но това не беше източник на сила за мен, а на защита”, каза още тя.

Кидман и Круз се ожениха през 1990 г. , те имат две осиновени деца и се разделиха през 2001 г.

„Омъжих се по любов, но това, че съм женена за изключително могъщ мъж ме пазеше да не бъда сексуално тормозена”, каза актрисата в есето си продължи „Работих, но бях затворена в черупка. И когато излязох от нея на 32, 33 годишна възраст, трябваше да порасна”, каза още тя.

Сега 51 годишната Кидман споделя, че и тя изпитвала моменти на сексуален тормоз, въпреки закрилата на Круз.

„Разбира се, че имах тези моменти, откакто бях малка. Но дали искам да ги разкривам? Не. Дали са идвали от моята работа? Абсолютно”, пише актрисата.

„Искам да използвам моя опит и емоция, а не просто да говоря за сексуален тормоз. Говоря за загуба, смърт, пълната гама от живот. Но трябва да е от подходящите хора, за да не се злоупотребява отново”, написа Кидман.

БГНЕС