Джиджи Хадид в колаборация с Maybelline за създаването на козметична палитра

Ексклузивната козметична палитра, създадена от супермодела Джиджи Хадид за "Мейбълин", бе разпродадена за по-малко от 90 минути след официалното й пускане на британския пазар в петък.

Джиджи Хадид в колаборация с Maybelline за създаването на козметична палитра

За Джиджи това е първа подобна колаборация с макиажна компания. Не е обаче случаен изборът й предвид факта, че тя работеше в продължение на 2 години с "Мейбълин" като тяхно рекламно лице.

Jetsetter Palette цели обединението на най-важните елементи от грима на една жена в една единствена кутийка. Така, под капака са скрити контурираща пудра, руж, хайлайтър, коректор, както и червило, сенки, прахообразна очна линия, мини спирала за мигли, три четчици за нанасяне на продуктите и огледалце.

"Винаги съм искала да притежавам палитра, която просто да метна в дамската си чанта или ръчния си багаж и да знам, че разполагам с всичко необходимо да си направя лек, ежедневен грим При това бързо и лесно. Не обичам да отварям цяла козметична чантичка в колата или самолета и да се притеснявам постоянно, че ще изпусна някой от продуктите или че няма да имам пространство, на което да си ги сложа, докато държа огледалото.", сподели Джиджи в "Инстаграм" по повод козметичното си творение.

Джиджи Хадид в колаборация с Maybelline за създаването на козметична палитра

Тя дори издаде, че й харесва да експериментира с многообразните продукти в него и да променя функцията им. Така, например, тя понякога използва червилото вместо руж, сенките за очи за запълване на веждите, руж върху клепачите или пък коректор за база на червило в телесен цвят.

БГНЕС