Тенденции в дамското бельо

Красивото бельо е основна част от гардероба на всяка една жена. Всеки сезон дизайнерите предлагат нови неща в света на дамското бельо. В сегашния сезон присъстват стилно и оригинално бельо, което може да удовлетвори вкусовете на всяка жена.

1. Класическите комплекти са подходящи за всеки случай, те са най-разпространени и продаваеми. Такива комплекти имат както пастелни оттенъци, така и ярки, ултрамодерни, като могат да бъдат декорирани с панделки и цветенца.

Тенденции в дамското бельо

2. Дантеленото бельо ще пасне на романтични и смели момичета. Такова бельо е красиво, възбуждащо и оригинално. Добавките към него са ограничени, защото дантелата сама по себе си е достатъчна и е украшение за всяка една жена. Тя може да се слага под прозрачни блузи, туники и рокли.

Тенденции в дамското бельо

3. Безшевното бельо е идеално за отворени вечерни рокли. То чудесно подчертава всички достойнства на вашата фигура и при това няма да се вижда. С такова бельо няма да се притеснявате, че нещо някъде стърчи, просто ще забравите, че то съществува. Цветовата гама е предимно класическа – черна, пастелни тонове, но на модерен е и цветът на тялото.

Тенденции в дамското бельо

4. Красиво, екстравагантно бельо, което има различен дизайн. Например, геометрични фигури, абстракция или различни надписи прекрасно ще паснат на стилни момичета, а също на дами с характер. Когато избирате бельото, отчитайте всички достойнства на вашата фигура, тогава ще бъдете неотразими и сексуални.

Тенденции в дамското бельо

Тенденции в дамското бельо

БГНЕС