"Purple 17 by Vicky Jumparova" на Фестивала на Модата и Красотата 2017

"Purple 17 by Vicky Jumparova" е марка за дамски и кучешки дрехи. Създадена е през 2016г. Собственик на марката и дизайнер на всички модели е моделът Виктория Джумпарова. Засега има само онлайн магазин - "www.purple17.bg".

Защо "Purple"? Така се казва йоркширският териер на Вики, а и това е любимият цвят на моделката, която дефилираше и работеше активно като модел цели 18 години! А защо "17"? Това пък е щастливото и число, и рожденна дата.

Дрехите на "Purple 17 by Vicky Jumparova" са смели и екстравагантни, каквато е и тя самата. Моделите, които измисля, са изцяло нейно въображение и не следват никакви моментни модни тенденции.

Изберете тази марка, и със сигурност ще бъдете различна, интересна и забележима! А ако имате и домашен любимец - какво по-сладко от това да сте еднакви? Поръчайте му модел по ваша идея, от същият плат като вашата дреха и по неговите размери, а ако не можете да изберете кучешкият модел- доверете се на Вики!

Колекцията, която бе представена на ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2017 на Златни пясъци, се състои от летни и ефирни рокли; ежедневни поли, потници; спортно-елегантни панталонки, сака, сукмани, ризи; секси и екстравагантни гащеризони и дълги официални рокли. Виктория винаги залага на свежи, приятни цветове, както и на класическото черно..разбира се, присъства и лилавото задължително :) ! Комбинациите от модели и цветове, са нестандартни и смели! Платовете са сатен, шифон, памук, коприна и вискоза.

В момента има ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ на абсолютно всички артикули на сайта, и ви предизвикват - ако намерите дреха без намаление, пишете ни, и ще я получите абсолютно безплатно!!!

www.purple17.bg - сайт
+359897913450 - телефон за контакти
vickyjumpy@abv.bg - имейл за вашите въпроси и запитвания
purple 17 by vicky jumparova- facebook страница