Styler Пролет/Лято 2017

Нова колекция, нова визия, нови модели със свежи акценти – това ви предлага STYLER за идния сезон пролет-лято 2017. Всеки детайл от колекцията на българската модна марка за мъжко облекло е добре обмислен и допринася за създаването на съвършената визия на всеки един артикул.

Styler Пролет/Лято 2017

STYLER не поставя граници пред себе си и твори неуморно. Колекцията е разнообразна и успешно би мhttps://cdn.fashion.bg/img17/StylerSS2017_s.jpgогла да задоволи и най-претенциозния вкус.

Styler Пролет/Лято 2017

Няма как да пренебрегнем класическата визия, която винаги е била сред силните страни на STYLER и която представя по един нов начин. От другата страна стои един разчупен и екстравагантен външен вид, който съчетава няколко цветни акцента и носи в себе си едно различно усещане, което ни пренася в нов свят, изпълнен с топлина и ярки цветове. Няма нищо лошо в това да се стремим да изразяваме персоналните си предпочитания и този стилът, който STYLER би могъл да предложи, определено би спомогнал на всеки джентълмен да изпъкне сред тълпата.

Styler Пролет/Лято 2017

С нюх към елегантните детайли и поглед над модните тенденции, STYLER представя една вдъхновяваща нова колекция. Изненадите, които крие са впечатляващи и определено тръпнем от нетърпение да видим всички актуални предложения на пазара.

Styler Пролет/Лято 2017

Всички модели от пролетно-лятната колекция на Styler за 2017, можете да разгледате в нашата галерия за мъжка мода.