Жени & Иван - във вихъра на любовта

Текст: Виолета Цачева, снимки: Александър Нишков

"Днес, с моя съпруг Иван Лечев, имаме годишнина от сватбата! Всеки миг, в който сме заедно, изпълва сърцето ми. Това е моят човек, с когото сме едно сърце и душа. Искам да му благодаря за цялата любов, която заедно споделяме!
Благодарим за прекрасните снимки на фотографа Александър Нишков!
И за вълшебната рокля на Manuel Mota, благодарение на Анелия Петкова"

От Фейсбук страницата на Жени

По щастлива случайност, в деня на снимките ни за корица - 25 април, Жени Александрова- Лечева и Иван Лечев, празнуват 7 години от техния брак. Тя отново облича бяла рокля, а той - фрак, за да застанат, както тогава, пред обектива на същия фотограф. Любовта им, сякаш е в друго измерение - усеща се в очите им, струи от сърцата им, няма нужда от думи. Такива чувства поетите наричат необяснима любов.

Връщам времето към първата им среща. Оказва се сцената - професиите и на двамата са свързани с нея. Повод е участието им във втория сезон на „Music Idol", където легендата на нашата рок музика и любимец на поколения българи - Иван Лечев се изявява на китара, а Жени като беквокал. В ролята на сватовник се явява Дони.

Жени & Иван - във вихъра на любовта

Жени е учила класически балет, завършила е актьорско майсторство в НАТФИЗ. Тя е в трупата на Малък градски театър "Зад канала", където играе, пее и танцува в редица постановки. В свободното си време дори рисува и има участия в изложби. Многостранните й таланти са развили и извисили нейната личност, оформили са необикновена, артистична жена. За Иван се говори трудно, защото е космополитен музикант. Няма жанр в музиката, до който се докосва и да не го превърне във върховна наслада. Той мигновено се влюбва в усмивката и магнетичния й чар. Общите интереси сплотяват връзката им, укрепват взаимно избликналите чувства и след две години двамата се женят.

Жени излъчва спокойствие, сърдечност, топлина, а Иван стабилност и опора - предпоставки за устоите в едно добро семейство. В основата на техния брак са хармонията, грижата един за друг и онзи малък палавник, синът им - 5-годишния Косьо, който ги изпълва с щастие.

7 години - едно библейско число, което съдържа духовност и мъдрост. Пожелават им още 7 години х 7 да празнуват любовта си!