Balmain в колаборация с L'Oreal

Лимитираните серии от гримове и дрехи са изключително популярни. Всеки иска да притежава нещо уникално или поне нещо произведено в малко количество. Световно известната компания L'Oreal Paris, анонсира, че ще си сътрудничат с луксозната модна къща Balmain за създаването на напълно нова и уникална колекция червила.

Balmain в колаборация с L'Oreal

Талантливият креативен директор Оливър Рустинг на Balmain е създал някои от най-зашеметяващите тоалети на известни личности като Ким Кардашиян, Джиджи Хадид, Кание Уест и други. Колекцията ще бъде базирана на три основни цвята, като всеки ще има по четири отделни нюанса.

Съвместната колекция на Balmain и L'Oreal ще бъде представена през Септември, точно преди следващото издание на Седмицата на модата в Париж. Ще бъде разпространявана в магазините на Balmain, както и в някои други вериги.

Balmain в колаборация с L'Oreal

Това, което видяхме от снимките в Инстаграм е, че има огромно разнообразие от цветове - включващи различни нюанси на розово, червено и лилаво. Някои са матирани, а други с блясък.

Младият гений участва във всеки аспект от колекцията - от избирането на нюансите, през дизайна на опаковката до рекламната кампания.

За първи път се прави колаборация между луксозна френска модна къща и козметична компания, затова очакванията са големи. С нетърпение очакваме Септември, за да видим резултата.

Дрехите от колекциите на Balmain са непосилни за възможностите на повечето от нас, но таим надежда, че ще можем да се докоснем до невероятните червила :)