Нордстром продават "мръсни" дънки

Чифт протрити джинси „Баракуда“ с петна като от мръсотия се продават във веригата магазини „Нордстром“ срещу не съвсем скромната сума от 425 долара.

Нордстром продават

Веднага след като бяха пуснати в продажба реакциите в интернет не закъсняха. Според сайта на компанията тези джинси представляват здраво работно облекло, покрито с петна като от кал, което показва, че притежателите им не се боят да запретнат ръкави и да се изцапат докато работят. Към джинсите има и сако, което изглежда по същия начин и струва също толкова. „Тази сутрин ви представям доказателство, че войната в нашата страна срещу труда, продължава да се вихри във всички кътчета на доброто общество. Вижте последната атака на „Нордстром“, коментира водещият на предаването „Мръсна работа“ "Dirty Jobs" по тв канала Discovery Channel Майк Роу.

Джинсите „Баракуда страйт лег“ не са панталони. Това е дегизировка за богати хора, които считат работата за смехотворно нещо, добавя той. Предаването на „Мръсния Майк“ е посветено на най-неприятните, опасни и смущаващи професии в света.

БГНЕС