4 причини, поради които да предпочетете дамските клинове

Кой би предположил, че нещо толкова семпло, каквото е дамските клинове, може да се превърне в неотменна част от ежедневието на почти всяка една дама? Дали това твърдение е преувеличено? Едва ли...

Дамските клинове са секси
А коя жена не би искала да излъчва сексапил? Впити по тялото ви, те очертават всяка негова извивка. Дооформят изящната ви фигура. Правят я още по-стегната и красива. Извайват я. Създават усещането за сексапил у вас. Подхранват го. Или го отключват. А жените, които се чувстват секси, винаги са по-самоуверени. Резултатът – семпла дреха, която ви кара да се чувстваме неустоими.

4 причини, поради които да предпочетете дамските клинове

Дамските клинове скриват дефектите
Мисълта, че те заемат формата на тялото, може да бъде притеснителна за някои жени. Но не бива! Клиновете, ако са подбрани добре според телосложението, могат да скрият вашите малки дефекти. Почти всяка от нас ги има! Няколко излишни килограма, портокаловата кожа по бедрата и всички онези дребни неща, които предпочитате да си останат скрити. Подходящите клинове могат старателно да прикрият вашата тайна. И да ви направят много по-привлекателни дори в собствените ви очи.

Дамските клинове са удобни
Клиновете са еластични, удобни и леки. Това ги прави чудесни за танци, фитнес, йога и джогинг... За всякакви спортове. Независимо дали сте избрали клин в съчетание с подходяща пола, носите го вкъщи, или на разходка в парка, ще се чувствате еднакво удобно в него. И ще сте не по-малко привлекателни. Те са семпли, удобни и секси. И това стига!

Дамските клинове са различни
Разнообразни по дължина и цветове. Едноцветни. Или колоритни, свежи и ярки. По-закачливи модели, по-семпли, или дори елегантни и изискани, съчетани с нежни дантели. Богатството от цветове и модели е голямо. И отговаря съвсем точно на вашите желания. А използваните материи – разновидни. Ако искате да усетите топлината в студените месеци, спрете се на памучните или дори вълнените клинове, изпъстрени с различни снежни десени, показващи буквално, че сте „в крак с времето“. А леките и ефирни клинове оставете за прохладните летни нощи.

4 причини, поради които да предпочетете дамските клинове

Как да изберете дамски клин?
На първо място, трябва да разберете точно кой ще ви накара да се почувствате женствени, красиви и неустоими. Има такива дрехи! Дрехи, които ви пасват изцяло. И ви вдъхват доза самоувереност. Дори и когато става въпрос за клин, можете да се слеете с това усещане. Така че просто потърсете най-доброто за себе си. Второто важно нещо е, ако сте жена с по-пищни извивки, да се освободите от предразсъдъка, че клиновете не са подходящи за вас. Това не е вярно! Всичко зависи от подбора, който ще направите. Ако материята е подходяща, един тъмен клин в правилното съчетание от дрехи – пола или туника - може да ви направи по-елегантни, отколкото предполагате.

Важно е да съобразите с тялото си!
Дамите с по-дълги крака могат да носят 3/4 клинове, но за жените с по-къси крака се препоръчват основно такива в цял размер. В противен случаи оптически ще изглеждате по-ниски. Ако пък избирате блузи, стремете се дължината им да е около линията на бедрата ви. Туниките и дългите блузи са подходящи за по-високи жени.

Независимо колко стройна и изваяна фигура имате, избягвайте белите дамски клинове. В повечето случаи съвсем тънките и прилепнали светли клинове подчертават дефектите на бедрата, а не ги прикриват. Затова просто избирайте по-цветни или по-тъмни модели. Така ще покажете пред света своята прелест.

Когато съчетавате клин с друга дреха, стремете се, ако той е цветен, останалите дрехи да са едноцветни. Или обратното. Нужно е взаимно да се допълват. Не прекалявайте с колорита. Освен ако това не ви кара да се чувствате „в кожата си“.

4 причини, поради които да предпочетете дамските клинове

Дамските клинове са практични. Подходящи са, удобни, сексапилни и предпочитани. Те могат да прикрият вашите слаби места и да акцентират върху красотата на тялото ви. Стига да ги използвате правилно.