Красотата на новите колекции булчински рокли на Pronovias Fashion Group в сватбен център БРИЛЯНТИН

Безспорен факт е, че нещото, което най-много се отразява на една сватба е булката облечена във възхитителната си рокля. Добрият подбор при нейния избор е в състояние да преобрази до неузнаваемост всяко момиче и да й придаде различен и най-вече вълнуващ облик. От месец октомври в Сватбен център Брилянтин като изключителен представител за Източна България на White One &St. Patrick by Pronovias Fashion Group е налична колекцията – бижу 2017г на каталунския гигант. В пълно съответствие с общата световна тенденция и като поредното доказателство ,че е абсолютен лидер в булчинската мода, моделите са новата перла в короната на модния диктатор.

Сватбен център Брилянтин, като комплимент към бъдещите булки представя най-красивите модели от колекцията. Цени без аналог в комбинация с изящност и зашеметяваща красота. Разнообразието от материи включва специално създадени за Pronovias Fashion Group френски дантели, които внасят нежно очарование и женственост в образа на булката. Отново присъстват финия тюл, дантелата Chantly, коприната Micado, кралския сатен, шифон, копринената органза и др. Стилната конфигурация от елементи на няколко вида дантели в един модел, нежно присъстващи, доминиращи, или в каскадна форма с апликация от пайети, или кристали Сваровски, придават усещането за царственост в най-красивия ден.

Неслучайно творческият директор на модния бранд Херве Моро, заявява, че концепцията на колекция 2017г се характеризира главно с рокли изработени от бродерии в комбинация с кристали, които като проекция на светлината карат булките да блестят като звезди. Традиционното бяло е допълнено с нови цветни елементи, които разчупват стереотипа, както и рокли в нежна палитра от бледо розово до нежно зелено. Водещи са “Aлфа” и “Tайорната” линия, както и силует “Русалка”. Бюстиета, капковидни деколтета, както и презрамки от дантела, шифон и тюл, оптически издължават. Асимитрични дантели над и под талията прикриват недостатъците, а сърцевидните и прави деколтета оформят бюста по изящен начин.

Дантелени елементи пришити към тюл с телесен цвят, красиво оформящи деколтето и преминаващи към гърба, създават ефекта на татус от цветя върху кожата - най-новата техника на котюристите.В колекцията присъстват и модели с ефектни дантелени ръкави,които внасят неповторим романтизъм в цялостната визия на булката. Сватбен център Брилянтин е разположен в близост до Морска градина Бургас е като един своебразен апотеоз на сбъднато море от мечти, а именно булката да бъде неповторимо изящна в сватбения ден. Екипът от професионалисти с много внимание, компетентност, съвети и грижа към всеки клиент е вашия съюзник в красотата и подбора на роклята – мечта за всяка бъдеща булка.

Всички модели от колекцията на Pronovias за 2017 година, можете да разгледате в нашата галерия Сватбени рокли на Брилиантин.