Есента облича нежно кадифе и змийски принтове

Надя Борисова

Eсен 2016 идва, като нежна изкусителка с леден поглед и горещо сърце.
Готови ли сте за нея?

За да потънете в емоцията на новия сезон просто заложете на кадифе и лъскаво – пайети, обички с камъчета и няма да сбъркате.

Един от новаторите на модата в Париж Vetements вдига спортна революция с анораци, кадифе и кожени поли. Един по-различен стил, който се оказва и ного удобен за всяка есенна принцеса. Модата според Velvet е смачкано и цветно, но запазете старите ботуши непокътнати.

Есента облича нежно кадифе и змийски принтове

Морските вълни се плискат и наесен с най-новите тенденции при шапките. Те са ослепително бели и напомнят за безгрижната визия на матросите. Prada залага на памучните материи и издига в култ вратовръзката.

Вечните животински нюанси няма да липсват и през Есен 2016. Затова в гардероба на всяка жена спи леопард и чака да бъде събуден.

Още един нюанс женственост ще внасят плетивото и романтичните, като извадени от приказка пелерини. Палтото ще грее ярко със змийски принтове и много блясък.

Есента облича нежно кадифе и змийски принтове

Не трябва да забравяме партитата, за тях ще трябва да отворим скрина от 80-те години и да се впуснем в забавленията на златния сезон!