Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Една от водещите модни марки за мъжка мода в България, STYLER, е подготвила една вълнуваща колекция със съвременна визия и класически елементи. Единодушно е мнението, че и този сезон STYLER следват модните тенденции, но запазват уникалния си почерк.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Лицето на колекция Есен/Зима 2016 отново е една от най-ярките футболни звезди на българската сцена и победител в реалити шоуто Survivor - Ваня Джаферович. Със своята харизматична визия, той успешно успява да пресъздаде духа на дрехите на модната марка и им вдъхва живот.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Цветовете, на които залагат този сезон са разнообразни. Макар повечето хора да асоциират есента и зимата с по-тъмната гама, STYLER залагат, както модели в черно, тъмно синьо и бордо, така и дрехи, които пресъздават сезона в по-меки и светли нюанси. По този начин успяват да апелират към по-голяма част от мъжката аудитория да изразят стила си по-възможно най-подходящия за тях начин.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

И този сезон облеклото, което STYLER предлага се характеризира с дискретна визия и не присъстват натрапчиви акценти. Забелязват се елементи, които допринасят за завършения имидж на конкретните дрехи без да бъдат прекалено доминиращи.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Както всеки сезон STYLER предлагат интересни комбинации между по-тъмни връхни дрехи, които са подчертани от по-светли пуловери и ризи от естествени материи в съчетание с класически аксесоари. Като отново на първо място стои качеството на произвежданото от тях облекло.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Българската модна марка залага на разнообразната визия, като предлага както спортно-елегантни облекла, така и строго елегантни костюми, които са изключително подходящи за предстоящия сватбен сезон.

Развълнувани сме от това, което STYLER скоро ще пусне на пазара, тъй като те изграждат един нов стил, които съчетава класика и модерна визия в едно и успяват да изразят стила на все по-голяма част от аудиторията представена от силния пол.

Колекция Есен/Зима 2016 на Styler

Всички модели от колекция Есен/Зима 2016 на Styler може да разгледате в нашата галерия.