Тенденции в дамската мода за
Есен-Зима 2017/2018


Екипът анализатори на Trendstop.com е готов с прогнозата си за ключовите тенденции в дамския гардероб за студения сезон на 2017/2018:

"Функционален шик носи нов тип женственост с изчистени линии и карго полъх, Цъфтеж на зимен лотус предлага смесица от Източна и Западна култура, която изпълва с нова енергия онаследените трендове, а Благородна заселничка ни отвежда до прериите, предлагайки ни дамска алтернатива на традиционната груба естетика на ранчо стила".


Функционален шик

Практичното облекло е възвисено до ново модно съзнание за Есен-Зима 17/18 с по-женствено излъчване, изчистени линии съчетани с изкусни детайли и неутрални цветове.


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2017/2018


Цъфтеж на зимен лотус

Вдъхновените от Изтока принтове и шарки са привлекателно преплетени с междукултурни интериорни текстури. Богати материи и луксозни повърхности са щедро декорирани с пищни Японски бродерии, а конструкцията на силуетите напомня традиционното азиатско облекло.


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2017/2018


Благородна заселничка

Топлите неутрални тонове и простички материи са вдъхновени от зимната прерия и пионерския дух на Запада. Скромните силуети изразяват елегантно усещане за женственост чрез суровите кожи и ръчно изтъкани прежди, предлагащи една по-изискана версия на ранчо стила.


Тенденции в дамската мода за Есен-Зима 2017/2018


Снимки: Trendstop.com