Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта

Разрязването на сватбената торта е сладкият завършек на вашия незабравим сватбен ден. За да бъде наистина запомнящ се и ярък екипът на Торти Чочко ще сподели с вас някои малки тайни как да изберете сватбената торта, която ще спре дъха на всички ваши гости.

Започваме от...

Пълнежът на сватбената торта.
Той може да бъде най-различен от лек - млечен или плодов вкус до плътен и изкусителен шоколадов. Важно е да се вземе под внимание в кой сезон е сватбата, колко степенно е менюто и какви ястия са подбрани. За сватба през лятото и топлите дни са препоръчителни по-леки пълнежи, докато по- студените месеци предразполагат за по-плътни и шоколадови торти. В крайна сметка вие преценяте и избирате вкуса, който би допаднал на вас и вашите гости. За да сте сигурни, че сте избрали перфектния вкус за вашата сватбена торта, „Торти Чочко“ ви предлага безплатна дегустация в техните обекти в София и Пловдив.

Кое е по-важно - външният вид или вкуса на сватбената торта?
Не е нужно да избирате. Вкусът и външният вид може да са в абсолютен синхрон. Екип от сладкари и декоратори с дългогодишен опит ще обсъди с вас и ще ви предложи най-добрия вариант –независимо дали желаете торта по ваша идея или сте спрели на някои от разнообразните модели, които се предлагат в техните каталози.

Торти Чочко предлага богато изобилие от дизайн на торти – семпли, елегантни, пищни, разчупени и нестандартни. Класическата сватбена торта на етажите винаги е добър избор и винаги на мода.

Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта

В случай, че ви се струва прекалено обикновена може да се спрете и на разчупени етажи в квадратни форми.

Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта

Ако пък са ви омръзнали класическите сватбени торти или пък искате да впечатлите гостите си с по-нестандартно решение можете да заложите на типа „Сватбена маса“ или така нареченият „Wedding Bar“. Тази така разпространена на запад тенденция определено все повече навлиза и у нас.

Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта

Абсолютен хит тази година е новата торта, която те предлагат - „Upside down“. Внушителна с размерите си и независима от физичните закономерности, тя ще предаде на вашето събитие изключителен модерен завършек. С такава торта определено ще накарате гостите ви да ахнат от удивление.

Всички булки говорят за... перфектната сватбена торта

С опита натрупан през годините „Торти Чочко“ са доказали, че можете да им се доверите за сладкия завършек на вашия празник!
Намерете ги на:
www.chochko.com
www.facebook.com/tortichochko1

тел. 0700 18 256