Живот, настроение и безкрайно удоволствие в новата колекция на Romantika Fashion

Живот, настроение и безкрайно удоволствие в новата колекция на Romantika FashionЖенственост, шик, провокация и страст излъчва най-новата колекция на дизайнер София Борисова за Romantika Fashion. ALLEGRA 2008/2009 е изпълнена с живот, настроение и безкрайно удоволствие. Олицетворява равновесието между красотата и комфорта, елегантността и сексапила. Вдъхновена от магията на нежните материи, дизайнерката ги съчетава с фини дантели, ръчно обшити с кристали Swarovski. На показ е индивидуалното излъчване.

Стремежът на всяка жена да мечтае и създава спомени е началната порция, от която дизайнер София Борисова тръгва при създаването на всеки тоалет от колекция ALLEGRA. Тя включва две теми – официални и сватбени тоалети.

Роклите от официалната линия са феерични - от естествени скъпи коприни, обшити целите в камъни. В преливащи нюанси от светлорозово към червено, от светлосиво към черно, в лила, зелено, страстно червено – rose-amour и цвят espresso, те носят очарователна ведрост и настроение. Моделите са в разнообразни дължини – от класическата дълга рокля, която изкарва на показ женствеността до ултра къси и съблазнителни секси предложения. Талията им варира около кръста – в актуалната повдигната ретро-височина, класическа или ниска. София Борисова акцентира на дълбоко изрязаното деколте, както и на голите гърбове. Романтични нотки в духа на марката внасят феерични панделки с брошки и катарами, изработени от кристали Swarovski.

В сватбената тема роклите са решени в модерните за сезона нюанси на cappuccino, светло злато, бежово и екрю. Изпълнени от фин копринен шантунг, моделите са в ефектни кройки на къси или удължени корсети, с феерични поли от плисе, много фин тюл и и дантели, обшити с кристали Swarovski от последната колекция на Ungaro, Sophie Hallette и Solstiss. Неразделна част от романтичната визия на булката са дългите воали, обсипани с кристали Swarovski.

За колекция ALLEGRA София Борисова споделя: “Всеки един клиент за мен е специален, затова и всяка рокля е индивидуална и уникална.”

Живот, настроение и безкрайно удоволствие в новата колекция на Romantika FashionЖивот, настроение и безкрайно удоволствие в новата колекция на Romantika Fashion

Новата колекция бе представена в изисканата обстановка на Военния клуб. Ревюто уважиха представители на почти всички медии, светски личности, много приятели и клиенти на Модна къща "РОМАНТИКА". Специален гост на дефилето бе Andrew Isalt - генерален директор на Mori Lee by Madeline Gardner New York , който пристигна от Съединените Американски Щати същия ден за да уважи София Борисова. Гостите се насладиха на красотата на тоалетите, показани от най-големите топ модели на България: Ирен Онтева - лице на колекцията, Маги Желязкова, Елена Ангелова, Теди Велинова, Роси Черногорова, Юлия Юревич, Диляна Попова, Росица Иванова, Гери Дончева, Катя Дюлгерова и др. За перфектната визия на манекенките се погрижиха гримьорите от MAX FACTOR и коафьорите на Luksor Fashion. Дефилето бе открито с гръм и трясък от момчетата от Dem Idols - SDS The Center, които с невероятнните си танцови умения буквално подлудиха публиката и взривявайки залата, получиха най-голeмият комплимент за артиста - гръмките и буйни аплодисменти на публиката. За сценичното облекло на момчетата се погрижиха професионалистите на Andrews Fashion. Втората част на ревюто беше открито от Софи Маринова, дарявайки на гостите най-новият си хит "Време спри". Сред гостите, уважили ревюто бяха проф. Любомир Стойков, Маргарита Бербатова, Мирослава Цанева - собственик на луксозните бутици AIMS-G,

Снимки:
1. - 3. Александър Нишков за Alan Group
4. - 14. Emax Studio

За контакти:

гр. София,
Модна Централа "Романтика Фешън" и шоурум Eddy K. Италия:
София, ул."Цар Симеон" между ул."Опълченска" и ул."Константин Величков"
тел: 0896 87 61 67

E-mail: sofia.borisova@romantika-fashion.com

За повече информация //www.romantika-fashion.com