Колекция " Цветята" - абитуриентски и официални рокли на TERRY'S


Колекция вдъхновена от непреходните красота, нежност, уникалност и очарование на цветята. Цветята... онези Божии творения, които не винаги забелязваме улисани в ежедневните задачи, но те са там като един специален подарък предназначен да ни зарадва, да нахрани сетивата ни с красота, да направи миговете и жестовете още по-вълнуващи, да стопли душата ни и остави незабравим спомен, който в мигове на нужда да напомня за богатството на живота и уникалността на всеки миг.


Колекция


Силуетите са разнообразни - "Принцеса", "Русалка", А-силует, "Ампир". Интересни решения за гърбовете, фини детайли по цялостния дизайн на дрехата, което я прави различна.


Колекция

Материалите също са разнообразни - сатен, воал, шифон, сатениран памук, стреч, дантела.

Цветовете са актуалните за сезона - тюркоазано, марсала, петролено синьо-зелено, пудра, бежово, червено, тъмно синьо.


Колекция

Украсата е богато декорирана с камъни и детайли от дантела. Предлагат се и бижута от дантелата, която изгражда част от роклята.

Присъстват и шалове артистично прехвърлени през рамото за допълнителна елегантност и разкош.

Красивите бижута на "Коруджиков арт глас" идеално се вписват към всеки тоалет.


Колекция

Фотосесията е заснета в интериор напомнящ атмосферата на дворец като за манекени са използвани непрофесионални модели на различни възрасти с различна визия, защото идеята е, че тези дрехи са адресирани към всички жени. В това отношение TERRY's следват световната линия да се използват за модели хора, които не отговарят на стандартните изисквания за красота. Кредото на тяхната фирма е: "Красотата е навсякъде само трябва да имаш очи, за да я видиш..."


Колекция

Надяваме се идеите и посланието на бранда да доставят удоволствие на сетивата на всички, които решат да разгледат
Колекция бални и официални рокли 2016 на TERRY'S


Фотограф: Влади Балевски
Грим и прически: Краси Палхутева