Всичко за сватбения ден от
"Сватбен Център"


Сватбеният ден несъмнено е едно от най-очакваните и добре планирани събития в живота на всеки човек. Ако Ви предстои сватба през 2016 и в момента се намирате в процес на трескава подготовка, знайте че "Сватбен център" - с магазини в София и Варна - предлага всичко необходимо, за да може този ден да бъде незабравим за Вас и Вашето семейство.

"Сватбен център" разполага с най-големите специализири сватбени магазин в България, които вече 10 години споделят празника на всички влюбени двойки, които са избрали да се доверят на професионализма им.

За булката на 2016, Центърът предлага ефирни бели рокли с къс и ¾ ръкав, с широки презрамки, с прозрачна горна част или топ бюстие. Феерия от флорални мотиви, тюл и дантела в съчетание с дискретни детайли (колан с мъниста, камъни или перлички или диадема допълваща съвършено роклята) в разнообразие от кройки за всеки вкус и стил - това е подготвил "Сватбен център" за бъдещите булки.


Всичко за сватбения ден от


Всичко за сватбения ден от


Всичко за сватбения ден от


За младоженците на 2016, Центърът е подбрал селекция елегантни мъжки костюми на едни от най-добрите къщи за мъжка мода, във всички видове кройки и богато разнообразие от цветове.


Всичко за сватбения ден от


Всичко за сватбения ден от


Всичко за сватбения ден от


За да улеснят за Вас процеса по подготовка на щастливото събитие, от "Сватбен център" предлагат и брачни халки, перлени накити и бижута, шаферски рокли и костюми за деца, сватбени покани, ритуални чаши и още!


Цялата колекция Булчински рокли 2016 на "Сватбен Център" и
Колекция официални мъжки костюми 2016 на "Сватбен център"

можете да разгледате в нашата Галерия.