Max Factor представя ново дълготрайно червило за сочни устни през целия ден

Lipfinity Long Lasting Lipstick


Като икона на красотата и голяма почитателка на червеното червило Ruby Red на Max Factor, Мерилин Монро вдъхновява милиони жени по света. Вдъхновени от нейния образ, специалистите на Max Factor представят последната си иновация в света на червилата - НОВОТО Lipfinity Long Lasting Lipstick - безкомпромисно дълготрайно червило, което хидратира, цветът му не се разтича и устните изглеждат сочни през целия ден.


Max Factor представя ново дълготрайно червило за сочни устни през целия ден


Световно проучване на Max Factor показва, че 38% от жените обичат ефекта на дръзките и силно подчертани устни, но смятат че всички дълготрайни продукти изсушават устните и цветът се зацапва през деня. С новото червило Lipfinity Long Lasting Lipstick на Max Factor тези притеснения остават в миналото. Това е първото дълготрайно червило, което само с една стъпка предлага наситен, разкошен и дълготраен цвят и същевременно хидратира устните в продължение на цели 8 часа.


Max Factor представя ново дълготрайно червило за сочни устни през целия ден


Подчертани устни в ярък цвят е тенденцията и от модния подиум за сезон Пролет/Лято 2015


Ръчно изработени, щамповани и дори инкрустирани с бижута са повечето дизайнерски колекции пролет/лято 2015. Понякога за разнообразие присъства и някоя рисунка с фолклорен мотив от Япония, Китай и Испания. Богатите, пищни десени най-добре се подчертават с устни в силен, ярък цвят. И ето, че моделите наподобяват жени-войни, които гордо крачат по модния подиум и излъчват смелост и сила.

Гамата на Lipfinity Long Lasting Lipstick е богата на цветове, които ще подчертаят всяка индивидуалност и са в крак с модните тенденции. От ярко оранжеви, сочни пурпурни и сладострастни розови нюанси, представени по време на модната седмица в Ню Йорк до класически червени цветове присъстващи главно в парижките дефилета.

Max Factor представя ново дълготрайно червило за сочни устни през целия денMax Factor представя ново дълготрайно червило за сочни устни през целия ден


Пат Макграт, глобалният творчески директор на марката споделя, че за още по-дръзки и наситени устни нанася няколко слоя различен цвят червило за 3D ефект.

"Опитайте да нанесете наситен бургундско вишнев нюанс върху основа от класически червен цвят за да получите дръзки устни с искрящ цвят, каквато е тенденцията за 2015. Добавете червило Lipfinity Long Lasting Lipstick в цвят Just Deluxe първо с помощта на четка, а после с върха на пръста разнесете. В центъра на устните нанесете по-наситен цвят като Always Chicи разнесете с потупване, така че да смесите цветовете добре" казва Пат Макгрaт. "Друг вариант е да нанесете цвета в центъра на устните и да разнесете настрани, без да очертавате външния контур на устните."

Каквато и визия да изберете, бъдете сигурни, че устните ви ще са отлично хидратирани, меки като коприна и с наситен цвят най-малко 8 часа.


Ново поколение дълготрайна формула

Устните са единствената зона на лицето, която не произвежда себум - естествен овлажнител за лицето. По-голяма част от дълготрайните червила на пазара съдържат съставки, които още повече изсушават устните и червилото се сплъстява през деня.

С дълбоко подхранваща формула, богата на масла и емулсии, червило Lipfinity Long Lasting Lipstick на Max Factor се превръща в дълготрайно червило от ново поколение. Богатата текстура с наситен цвят съдържа над 60% емулсии и омекотители в комбинация с вещества увеличаващи силата и трайността на формулата. Само едно нанасяне осигурява пищни устни в наситен цвят без нужда от освежаване през целия ден.


Съставки за сочни устни

Масло от шеа - нежна, много ефективна хидратираща съставка използвана за защита на кожата в продължение на векове.

Сквалан - силно хидратираща съставка с антиоксиданти свойства, която се извлича от растенията и има същите свойства като себума.

Ланолин - съставка против изсушаване на кожата, извлечена от овча вълна, използвана заради хидратиращите си и водонепропускаеми свойства.


Снимки:
1-4. Новото червило на Max Factor.
Фото и източник: © Max Factor.