Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway

Кашмир, коприна, сатен и кадифе - истинският лукс на тези материи се крие в това, че те са точно толкова приятни за докосване, колкото и изглеждат. Става дума за текстура, както на външен вид, така и при допир, a когато говорим за кожата, нещата са до голяма степен сходни. Жените искат кожата им да е гладка, приятна на докосване и да изглежда напълно перфектна. И все пак, възрастта оказва своето влияние и текстурата на кожата може да стане неравномерна и груба, а порите да станат по-широки и видими. Ако изключим посещенията при специалист-дерматолог, ретекстурирането на кожата изглеждаше като невъзможен подвиг, поне до сега. Amway представя ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата, който мигновено възстановява, изглажда и омекотява кожата в уюта на Вашия дом.

Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway

НЕЗАБАВЕН ВИДИМ „УАУ“ ЕФЕКТ
Говорим за мигновено удовлетворение. ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата разкрива веднага след прилагане безупречен завършек, още при първата употреба. Кожата изглежда мигновено пречистена, изгладена и омекотена за един по-младежки вид, без никакви видими пори.
„УАУ“ ефектът на ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата дължи успехът си на изключителната комбинация от съставки:
- Оптични дифузери – матират и изглаждат повърхността на кожата като я правят по-мека;
- Екстракт от семена на леща – богат на антиоксиданти екстракт, отговарящ за предотвратяването на ефекта на хлътване на порите и намалява видимото им разширяване.

ДЪЛГОСРОЧНО ИЗГЛАЖДАНЕ
Тайната на Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата на ARTISTRY се крие в баланса между високоефективни съставки, осигуряващи незабавна защита на кожата и тези, които я предпазват магически за дълъг период от време:
- Екстракт от чай от Ява – потиска свръхпроизводството на себум в дълбочина на порите.;
- Екстракт от Овес – подсилва повърхностния слой на структурата на порите, за да помогне за намаляване на видимото им отпускане, като същевременно спомага за стягане на порите на кожата и за постигане на по-равна текстура. Патентованият* екстракт от овес и NMF захари ексфолира повърхността на кожата, отпушва порите и изглажда неравностите.

В ДОБРА КОМПАНИЯ
ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата е четвъртото въведение в колекцията ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE. По отделно или заедно, продуктите от тази серия предлагат ефикасна и професионална грижа за кожата в уюта на собствения Ви дом. Всъщност ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата е създаден да работи в синхрон с Artistry™ Intensive Възобновяваща пилинг маска - интензивна грижа за кожата. Използвани заедно те предлагат повече от фантастични резултати. Използвайте Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата с Възобновяващата пилинг маска на ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE за 21% подобрена и по-бърза ексфолиация.

Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway

КОЛЕКЦИЯТА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE:
14-нощна възстановяваща програма
- Дълбокият нощен седморен комплекс предоставя 7 нива на възстановяване за 7 подмладяващи резултата само за 14 нощи;
- Седем ключови съставки помагат за ускоряване на естествения процес на възстановяване на кожата;
- Подобрява външния вид на съществуващите несъвършенства, защитава от бъдещи увреждания и увеличава резултатите от дневния режим за грижа на кожата;
- Разкрийте по-гладка, по-хидратирана и дори по-равномерно тонизирана кожа с по-малко видими фини линии и бръчки;
- Вижте същите клинично тествани ползи, съпоставими с тези от професионално лечение за фото-подмладяване на лицето**;
- Използвайте до четири пъти в годината, всеки път за две седмици.

Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway

ARTISTRY™ INTENSIVE СТЯГАЩ СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ
- Създаден е да намали видимите фини линии и бръчки и да направи кожата по-стегната;
- Формулата съдържа комбинация от ретинол, витамин С и пептиди, които правят кожата по-стегната и видимо намаляват бръчките;
- Нашата изключителна Технология с насочващ комплекс фокусира ретинола там, където е най-необходим, за да подобри вида на кожата;
- Използвайте нощно време.

Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway

ARTISTRY™ INTENSIVE ВЪЗОБНОВЯВАЩА ПИЛИНГ МАСКА - ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА
- Възстановява блясъка на кожата за чист и равномерен тен – дори след само една употреба;
- Ексфолира с естествен екстракт от гъба за по-мека, копринена и гладка кожа;
- Трайно усъвършенстване след шест седмици за цялостна по-добра визия на кожата;
- Алтернатива в домашни условия на професионалните терапии с химически пилинг**;
- Подходящ за всички типове кожа;
- Използвайте два пъти седмично в продължение на шест седмици.
** Резултатите не са еквивалентни на хирургически/козметични процедури.
ARTISTRY™ е сред петте най-продавани, висококачествени козметични марки в света, по данни на Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims. Основана през 1958 г. от съпрузи-предприемачи, портфолиото на ARTISTRY предлага ексклузивни съставки, включително такива, отглеждани в органичните ферми на компанията; нови технологии, насочени към биологичните признаци на стареене и тези, причинени от околната среда, при мъжете и жените; класически и сезонни цветни колекции за лице, очи и устни. Клинично тестваните формули за грижа за кожата и цветна козметика са следствие на глобалните изследвания, развитие и гаранция за качество, ръководени от мрежа от над 900 учени и насочвани от съвет на научни и академични консултанти. Продуктите ARTISTRY се продават от повече от 3 милиона партньори на AMWAY ™ в над 100 страни и територии по света.

Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата от Amway