Модни тенденции при прическите за Есен-Зима 2015/2016
* Stephan показва модерна интерпретация на класическия боб,
изтънчени карета с рок излъчване
Stephan - водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове - представи колекция прически Rock & Bob 2015, с която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за есен-зима 2015/2016. Колекцията интерпретира класическия боб в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване.
Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето.
При подстригванията
Къса визия
Класически боб със заоблена форма, деликатно покриващ ухото и следващ извивката на лицето.
При това късо подстригване обемите се подчертават с техниката "Next Floor", патент на Stephan.
Подстригването изрязява индивидуалността и съвършената хармония между характер и облекло.
Уравновесеността се комбинира контрастно с рокендрол излъчване.
Средна визия с деграде
В средната си вариация прическата е небрежна със секси разрошени вълни.
Бретонът е къс, разпилян, падащ под нивото на очите.
Гъвкавостта на тази прическа се подчертава най-вече от техниката.
Тази хармония подчертава меките линии на прическата и следва линията на подстригването.
Дълга визия
Дългата визия е най-конвенционална, носи френския шик на Париж , спуска се на романтични вълни под рамото.
При цветовете
Бледите прозрачни нюанси отстъпват пред наситените цветове. Карамел, мока, кафе - това са цветовете, които са модерни този сезон. Добавете светлина и комбинирайте с нюанси (кичури) за релеф и визуална плътност на косата.
Студени ледени нюанси, придаващи изискан блясък, са особено актуални този сезон. За създаването им се използва техниката First Reflex, патент на Stephan, с която изсветляването е само с два тона и се матира с оцветяващ продукт, тип спрей, за да се постигне изискан нюанс, без свръхблясък.
Снимки: Колекция Rock & Bob 2015
Добавете вашия коментар към статията
Моля пишете на кирилица и с малки букви