Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

Rossana Labs е нова марка българска козметика, създадена през 2014 година. Продуктите, които предлага са със 100% натурално розово масло - собствено производство, добито от розоварната на компанията в Казанлък.

Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

Ето повече за предлаганите продукти:

ROSE OIL ANTI AGE FACE SERUM (Регенериращ серум за лице c розово масло)
Обновяваща грижа за неотразима кожа. Подсилва естествените функции на кожата и предоставя ефективна отбрана срещу първите белези на остаряване и девитализация. Уникална комбинация от българско розово масло, мощни антиоксиданти и активни съставки, той предоставя истински цялостна грижа за кожата, насърчава клетъчната детоксикация и ограничава микровъзпаленията. Не съдържа синтетични оцветители, парафини и петролни деривати. Изящно ароматен, серумът се абсорбира бързо и мигновено озарява лицето с естествен блясък, равномерен тен и кадифена мекота.

ROSE OIL BB FACE CREAM (Защитен и подхранващ BB крем за лице с розово масло)
Натурален възстановяващ и балансиращ комплекс с SPF 30. Богат на 100% натурално българско розово масло, защитният и подхранващ BB крем за лице дарява нежен комфорт и подхранваща грижа дори на най-чувствителната и проблематична кожа. Насърчава тъканната регенерация, намалява токсичните микровъзпаления и стимулира антиоксидантната защита. Използва най-съвременна и толерантна технология за предпазване на кожата от UVA и UVB радиация.

Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

ROSE OIL BB FACE AND BODY CREAM (Подхранващ BB крем за ръце и тяло с розово масло)
Натурален възобновяващ и укрепващ комплекс срещу стареене. Луксозен естествен продукт, формулиран с натурално българско розово масло, който осигурява дълготраен овлажняващ ефект и не-мазно кадифено усещане. Изграден на базата на иновативната технология Rovisome, кремът стимулира антицелулитната дейност и облекчава усещането за умора и напрежение. Масла от какао, кокос и ший подхранват, омекотяват и служат като анти-дехидратационен щит. Елегантно ароматен, продуктът не лепка и се абсорбира бързо.

Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

РОЗОВА ВОДА FUSION
Натурална грижа и защита за кожата с розово масло. Уникален охлаждащ и стимулиращ коктейл, подходящ за почистване на лицето и премахване на грима. Естествен продукт с антисептични, противовъзпалителни и антитоксични свойства. Регенерира, предпазва, стимулира и подхранва кожата, като поддържа и възстановява еластичността й и забавя процесите на стареене.

Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН С РОЗОВО МАСЛО
Натурална освежаваща и подмладяваща слънцезащита с SPF 30. Неутрализира вредното влияние на слънцето и предпазва кожата на клетъчно ниво от преждевременно състаряване, пигментация, сърбеж и други трайни увреждания причинени от слънчевите лъчи. Стимулира регенерацията на клетките и укрепва цялостното им здраве. Етерични маслa от какао, ший и бизаболол осигуряват успокояващ, подхранващ, противовъзпалителен и антиоксидантен ефект.

Rossana Labs предлага козметика със 100% натурално българско розово масло

СПРЕЙ ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ С РОЗОВО МАСЛО
Универсален антиоксидантен коктейл. Мултифункционален антиоксидантен комплекс с розова вода, ментово етерично масло, пантенол и минерали, специално формулиран за употреба след излагане на слънце, след бръснене и при раздразнения на кожата, причинени от неблагоприятни фактори на околната среда. Понижава температурата на кожата и намалява усещането за парене и сърбеж след слънчеви изгаряния. Подходящ за проблемна и чувствителна кожа.