Dolce & Gabbana с колекция грим за Есен-Зима 2015/2016


Модният гигант Dolce & Gabbana лансира новата си есенна колекция грим, вдъхновена от модния подиум за представянето на колекция Есен-Зима 2015/2016.

Италианската модна къща е създала серията продукти за красота #dglovesfall около дуа в розово и червено в комбинация с топли обгръщащи нюанси на кафявото и естествени златисти оттенъци.


Dolce & Gabbana с колекция грим за Есен-Зима 2015/2016


Линията предлага и по-светли и ярки цветове като лилаво, жълто и синьо, вдъхновени от детските рисунки, които бяха отпечатани върху някои от моделите от Колекция Dolce&Gabbana Есен-Зима 2015/2016 - Да живеят майките!.

Очите са сияйни и перлени, а палитрата сенки включва и новите "Антична роза" (деликатен нюанс) и "Замбийско бежово" (топло бежово със златисти оттенъци). Дамите, които са почитателки на опушения грим, могат да го постигнат като добавят по-дълбокия тон "Лъвско кафяво" в комбинация с черен молив и спирала.

Устните са семпли и привлекателни с новото класическо кремаво червило в "Антична роза" или прозрачния бляскав гланц за устни "Пралина". На разположение са и наситените нюанси "Червен рубин" и "Лилав аметист".

Новите нюанси лак за нокти включват "Антична роза", "Кралско червено", екзотичния "Джайпурско синьо" и перления "Таитянско сиво", придаващ нотка елегантност.

#dglovesfall ще се появи на пазара през август.


Източник: AFP-Relaxnews
Снимка: © Dolce & Gabbana