Нова линия Exclusive by VHK Fashion

* Shimmer Magazine: "Веселка Крачунова беше хит в Лас Вегас"


Силвия Тодорова


След като наложи и утвърди модните линии Casual, Lady и Traveler by VHK Fashion, дизайнерката Веселка Крачунова обръща внимание и на индивидуалната ексклузивна визия с линията Exclusive by VHK Fashion. Идеята на линията беше прокарана от модния бранд плавно във времето с отделни модели уникати. В следствие на интереса към тях, дизайнерката решава да ги обособи в отделна линия, която акцентира върху изключителната женственост на дрехата. Характерни за новата линия Exclusive са деликатност и мекота на линиите, прецизност на детайла, уникалност на материите и съчетаването им, перфектна ръчна работа.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Линията Exclusive следва дълбокото и тайно желание на всяка жена да изживее себе си като принцеса, но не в баналния приказен образ, а като съвременна представителка на нежния пол от новото хилядолетие.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


С моделите уникати в линията Exclusive, VHK Fashion дава това усещане и визията, която ще допринесе за търсения образ. Линията Exclusive допълва вашето настроение за фантазии! А фантазията на жената в XXI век не бива да бъде ограничавана! Всички модели от новата линия са неповторими и се изработват в лимитирано количество. Част от тях са единични бройки и се изработват по индивидуална поръчка.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Интересът към линията може да е многопластов за дамите на възраст от 25 до 55+ години.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Чаровната телевизионна водеща Деси Банова, която е и лице на VHK Fashion, е притежателка на един от тоалетите в линията Exclusive и го разхожда смело по събития.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Част от моделите уникати от новата линия бяха представени и в самостоятелното ревю на дизайнерката Веселка Крачунова по време на Седмицата на модaта в Лас Вегас.

Положителен отзвук колекцията намери и в медийното отразяване на страниците на престижни модни издания. Списание Shimmer Magazine акцентира върху представената от VHK Fashion уникална и изискана визия с докосване до стария Холивуд и не пропусна да отбележи в най-новия си брой, че дизайнерката Веселка Крачунова е била хит в Лас Вегас. Тя самата споделя, че през настоящия пролетно-летен сезон модели на VHK Fashion пътуват за фотосесии в различни американски модни издания, за които тепърва предстои да научим.


Нова линия Exclusive by VHK Fashion


Нова линия Exclusive by VHK Fashion

 

Снимки:
1. Ирен Онтева с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
2. Ивелина Бубова с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
3. Ирен Онтева с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
4. Гери Дончева с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
5. Ева Кикерезова с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
6. Ирен Онтева с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashion
7. Деси Банова с тоалет от линията Exclusive by VHK Fashio
8-9. Shimmer Magazine с ласкаво отразяване за ревюто на VHK Fashion по време на седмицата на модата в Лас Вегас.

//www.shimmermagazine.com/

Фото:
© Александър Манчев: 1
© Хайлайф: 7
© Антон Марков/PHOTOGROUP: 2, 3, 4, 5 и 6