Носят ли българските мъже костюми?


За съжаление все по-рядко срещаме по улиците мъже, облечени в костюми. За тази част от облеклото повечето мъже се сещат единствено покрай сватбени тържества, абитуриентски балове и други официални поводи, но не и в ежедневието.

Затова винаги прави впечатление ако срещнем добре изглеждащ мъж в костюм. А какво ще кажете за 12 мъже в костюми, които танцуват народни танци? Вижте и се насладете на видетото на Школа за народни танци Луди млади от Пловдив, специално изпратено за конкурса Richmart Vintage, на който сме медиен партньор.


Искаме да ви припомним - на 24 май ще се празнува по целия свят с български танци. Включете се и вие в инициативата ДРЪЖ СЕ, ЗЕМЬО, БЪЛГАРИТЕ ТАНЦУВАТ!

Запишете оригинален клип как танцувате български народни танци - хоро, ръченица и др. и го качете в YouTube със заглавие I like Bulgarian folklore dances. Ако имате приятели чужденци, научете и тях да танцуват български танци и си направете клип с тях! Всеки може да направи каквото прецени, важното е да се говори за България в положителна насока!


А ако носите костюм в ежедневието, изпратете ни снимка за конкурса Как се обличаме