Детски пижами - с грижа за момичета и момчета

Случвало ли ви се е да ставате по 3-4-5 пъти на нощ, за да завивате детето си? Много родители са в такава ситуация. Докато спят децата не следят дали се отвиват – обръщат се, ритат, въртят се и сутрин ги намирате в най-странни пози и краища на леглото. Бебетата може да се слагат в чувалчета за сън според сезона, но при по-големите деца няма такъв вариант. Тогава на помощ идва детската пижама.

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета

Тази дреха много от нас свързват с уют и спокойствие. В студените зимни нощи топлата пижама ни сгрява и помага да заспим. При децата е същото – след вечерния тоалет, обличане на пижамката идва и любимото време за приказки. Така се създават страхотни детски спомени.

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета

Каква да бъде детската пижама?
Въпросът не е толкова лесен, колкото изглежда. Изборът на пижамка трябва да бъде съобразен с изискванията на самото дете. Да, съвременните малчугани нямат нищо общо с децата от нашето поколение. Те имат свои виждания и предпочитания – като се започне от модела и се стигне до апликацията.

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета

Не се притеснявайте! На пазара може да намерите изключително разнообразие от модели, цветове и високо качество на български производители.

За да бъде комфортна детската пижама, при нейния избор трябва да обърнете внимание на:
Материя - една от най-разпространените материи за изработка на детски пижами е трикото. А за зимните месеци може да се спрете и на ватирано трико. То е пухкаво и меко от вътрешната страна, а това прави пижамата много комфортна. Високият процент памук е задължителен за дреха, която докосва нежната детска кожа. Памукът позволява на кожата да диша и не предизвиква алергии.
Модел - тук разнообразието е наистина огромно. Качествени детски пижами от български производител може да намерите във всякакви варианти – от две части, нощници, с къс, дълъг или без ръкав, къс или дълъг крачол. Цвят – българските детски пижами се предлагат в изключително широка гама цветове. Те са типично момичешки (розово, лилаво, циклама) или момчешки (синьо, сиво), както и много неутрални (зелено, жълто, оранжево, червено).

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета

Апликация или бродерия – според вкуса на вашето дете може да изберете щампа с любимия му анимационен герой от филмче, персонаж от приказка, флорални мотиви и надписи. Така се създава усещане на детето за уникалност и стил.

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета

Хубавата детска пижама може да се превърне част от красиви и щастливи спомени. Създайте уют и удобство на вашето дете, като същевременно го зарадвате с качество, стил и любими герои, щамповани върху дрешката.

Детски пижами – с грижа за момичета и момчета