Списание ПЕРФЕКТА – Професионалният избор за вашата красота

В септемврийския брой:

Специално интервю с поп-фолк звездата Емилия
Хидратацията – живителна влага за кожата
Почистване на лицето
Вълшебната магия на българската козметика и красота
Натуркозметика с бял равнец
Усложнения при пиърсинг
Специална грижа за русата коса
Сексът и духовният ни софтуер
Експресните диети
Има ли живот и след отпуска?

Емилия
Цветът на изкушението

фотография Дилян Марков
грим Кирил Чалъков
прическа Hair Studio Fetish
стайлинг Александър и Лидия
интервю ДЕТЕЛИНА МИЛЕВА

Трудно й е сама да дава определения за себе си и все пак признава, че е емоционална и инатка. Не смята, че има жена, която да не се страхува от бръчките и приема пластичната хирургия, но само в границите на разумното. Сменя канала, когато започнат рекламите, но самата тя е съблазнителка на плажа в една реклама. Съжалява само, че банският й не е бил цял, червен! Вижте повече и за русия й цвят.

Наричат ви “веселото момиче на поп-фолка”. Каква е рецептата ви за добро настроение? Май ме наричаха така – това беше преди 6 години, когато изпях песента “Весело момиче”. Тогава бях и по-малка, имах по-малко проблеми и това определение ми отиваше. Но по пътя на славата и успеха човек става по-разумен, весели се, когато може. Сега едва ли съм толкова весела, по-скоро съм улегнала.

Радват ли ви музикалните награди, от които имате вече толкова много? Разбира се, това е едно признание от публиката за реализацията ти през годината. Не можеш да взимаш награди, ако публиката не те обича! Радвам се, че съм имала възможност да работя, че съм заслужила такива оценки и ще се старая да получавам още. А за това трябва труд!

Ще зарадвате ли отново с концерти българите зад граница? Постоянно имам участия, приела съм ги като нормални, само че те са свързани с повече емоции. Българите в чужбина са по-затъжени за наши, родни песни. На тези концерти се пее не само поп-фолк, но и фолклор, и сръбски, и гръцки песни – всичко, което се въприема добре от българите.

Сменяте ли програмата на телевизията, когато започнат да дават реклами? Да, някои реклами вече съм ги гледала по сто пъти и са ми писнали!

Но има ли реклама, която истински ви забавлява? Наистина ме забавлява рекламата за памперси, в която едно детенце с памперс влиза в басейна и попива цялата вода.

Харесва ли ви ролята на изкусителка на плажа, която перфектно изиграхте това лято? Да, само много съжалявах, че не бях с цял, червен бански. Снимките за тази реклама бяха голямо предизвикателство за мен! Радвам се, че ме поканиха да участвам заедно с моята колежка Галена. Получи се добра комбинация – блондинка и брюнетка, имаме хубави отзиви. Снимахме на Слънчев бряг, на кино лента, с голям екип от професионалисти. Останах очарована от работата!

А бихте ли влязла в ролята на спасителка на плажа? Разбира се, но с червен бански!

Смятате ли, че русият цвят е цветът на изкушението? Не че няма хубави брюнетки, но аз винаги съм имала за идоли руси звезди. От малка харесвам Памела Андерсън, но никога не съм се старала да приличам на нея. Всеки реален образ винаги има своите недостатъци, важното е да умее да ги прикрива. Тя също не е идеална, но притежава уникален чар, има излъчване, харизма, талант! Аз самата съм израсла в род само с момичета – имам 11 братовчедки, всичките много красиви и умни, и повечото – руси!

Вие сте невинна и наивна или предизвикателна и съблазнителна? От всичко това – по малко. Може би съм повече наивна, защото вярвам, че има повече добри хора. Това ми носи много разочарования, но в същото време мен самата ме прави по-добра. Всеки ден човек се учи от всичко, което му се случва в живота. Животът те учи какъв да бъдеш. Може да си само на двадесет и да си получил вече много удари, а може и да си на четиридесет, и да си мислиш, че животът е прекрасен. Човек трябва да има чувство за самосъхранение – да различава кое е добро и кое лошо. А умението да съблазняваш – притежава го всяка жена, то й е вродено.

Как се грижите за прекрасната си руса коса? Винаги се консултирам с моите фризьори – професионалистите от студио Fetish. По принцип съм със светла коса и никога не ползвам изрусители, а само боя. И въпреки всички хубави маски, серуми и шампоани, въпреки консултациите, косата се изтощава. Съжалявам, че ще трябва да разочаровам блондинките, но трябва да кажа, че русата коса никога не може да бъде възстановена – това е жертвата, която те трябва да направят. Съществуват продукти с експресно действие, които действат за момента, но после косата пак изглежда ужасно. Няма формула, която напълно да спаси изрусената коса!

Наистина ли мъжете предпочитат блондинките? Не че не предпочитат и брюнетките, но по-важното е не цветът на косата ти, а какъв човек си. Може да си красавица, но пак да бъдеш нещастна.

Трябва ли според вас мъжете, освен да пият мастика, да ходят и на разкрасяващи процедури в салон за красота? Аз не харесвам мъже, които са се взели толкова насериозно в стремежа си да изглеждат добре! Такива, които стоят пред огледалото повече от мен или постоянно киснат в салон за красота, ме отблъскват! Но истински се възхищавам на мъж, ако старанието му да се поддържа е в рамките на нормата!

Какво мислите за пластичната хирургия? Не съм против със сигурност, но не мисля, че трябва да се прекалява! Някои момичета правят една корекция и после продължават с втора, трета, четвърта и пета – “Дай сега носа, после устните, после скулите…!” и нещата стават твърде изкуствени. Все пак трябва да се запази и нещо истинско!

Кой е любимият ви аромат? Вече има много добри аромати и възможностите за избор са наистина стотици. Обичам да ги смяням, защото често си меня вкуса – ако във вторник предпочитам един парфюм, в петък е друг. Преди много харесвах J`adore на Dior. Невероятни са и ароматите на Ferre, и на Yves Saint Laurent.

Любимият ви аромат за мъж? Винаги казвам на съпруга си, че върху неговата кожа всички парфюми ухаят страхотно! Предпочитам тези на Hugo Boss.

Кои са любимите ви козметични марки? За грима при фотосесии или клипове предпочитам професионалната линия Kryolan – сенките са с хубави цветове и се нанасят перфектно. За ежедневието използвам фон дьо тен на Chanel. От бялата козметика предпочитам Estee Lauder и Givenchy. Винаги разчитам на професионалната помощ на консултантите в магазините на тези марки – предлагат наистина много добро обслужване. Забелязала съм обаче, че когато една марка козметика се използва прекалено дълго време, тя престава да действа и трябва да се смени с друга.

Остава ли ви време за глезотийки като SPA процедури или масажи? Разбира се, дори в различните градове, в които имам участия, намирам най-добрите места.

Как поддържате перфектната си форма? С фитнес, гимнастика? Не, мързелива съм в това отношение, но се замислям за някаква здравословна промяна – да правя нещо ежедневно или поне в почивните дни.

Въздушни или истински целувки? Истински, естествено! Нали ще предизвикам голям смях, ако кажа, че предпочитам въздушните! Те са само за малките фенове!

Какво бихте пожелали на нашите перфектни читателки? Да бъдат живи и здрави, по-важно от здравето няма! Искам да бъдат и обичани! Ако все още не са намерили половинката си, от все сърце им пожелавам да го направят! Нека любовта им да бъде хубава, изпепеляваща и да я помнят докато са живи! Любовта е над всичко!

© Любомир Стойков
Всички права запазени!