Българка покорява интернет с бюти платформата си вече година

На 160 000 абонати се радва бюти платформата Makeupbuthow с четирите си приложения – интернет сайт, блог, youtube канал и фейсбук страница. Ежедневно стотици потребители гледат видео-уроци, четат промо-текстовете и правят коментари за красотата.

Българка покорява интернет с бюти платформата си вече година

Създателката на всичко това – 26 годишната Елица Димитрова подготвя професионални уроци за красота и съвети за успешен външен вид.
„Започнах с фейсбук страница преди четири години. Публикувах мои впечатления от гримирането, от ползваните от мен продукти. Бях приятно изненадана, виждайки, че всеки месец харесванията ми се увеличаваха главоломно. Преди година имах 108 000 харесвания на фейсбук страницата и стотици запитвания от къде хората могат да си поръчват козметика и грим. Така се роди идеята за сайта. Стартирахме с много ентусиазъм. Вярвах, че мога да предлагам само продукти, които лично аз съм използвала и съм проверила тяхното качество. Радвам се и благодаря на всички потребители за доверието, което ми гласуваха. За мен е чест, че доверихте вашата красота на мен”. Това коментира Ели по повод годишнината от създаването на интернет сайта Makeupbuthow.

Българка покорява интернет с бюти платформата си вече година

Елица Димитрова е преводач по професия, но гримирането е истинската й страст. Открила своето призвание, тя основава платформата Makeupbuthow с основна идея да подпомага дамите да изберат своята успешна визия. Вярва, че гримът подчертава естествената красота. Елица владее два езика – английски и немски, изучава датски. От няколко години живее в Копенхаген, Дания.

Вижте един от нейните видео уроци за гримиране.