Красавицата и Лордът - един следобед с Ели Гигова и Евгени Минчев

текст: Виолета Цачева, сп. БУЛКА


Пътувайки между Лондон, Париж и София, напоследък Ели Гигова и Евгени Минчев често са забелязвани в една компания в столични клубове, което не убягна на екипа на Списание БУЛКА, които поканиха красивата Ели и Лорд Евгени Минчев за лица на пролетния си брой и те се превъплътиха в звездни младоженци. Тя - с рокля на Pronovias от Bridal Fashion - колекция 2015 от луксозен морбидо тюл с диагонален прецизен набор в горната част и ефектна многослойна пола с бордюр от гъвкава дискретна мрежа, той - със смокинг на Cacharel. Според сп. БУЛКА с двамата се работи повече от прекрасно, а снимките са минали неусетно и с много настроение и усмивки. Предлагаме ви едно интервю за нещата от живота като приятелството, любовта и мечтите.


Красавицата и Лордът - един следобед с Ели Гигова и Евгени Минчев


Как се запознахте и станахте ли приятели?

Ели Гигова: Сближихме се във ВИП брадър. Първо бях леко притеснена, че и Евгени ще участва, но в къщата разбрах какъв готин човек е! Евгени е начетен и с уникално чувство за хумор. Никога няма да забравя как ми даваше шоколадови бонбони като бях гладна, въпреки че нямаше право. И последно, но не на последно място, изненада ме, че говори прекрасно френски.
Евгени Минчев: Ели е толкова популярна, че винаги съм имал чувството, че я познавам добре. Когато заживяхме заедно във ВИП брадър, аз я опознах, като мил, съвременен и симпатичен човек, за когото се знае твърде малко. От това познанство научих, че тя е много добре образована, чаровна и пленителна. Също така Ели ме привлече с нейната всеотдайност към предаването. Всички мисии, в които участваше прие далеч по-сериозно от останалите съквартиранти и ги доведе до успешен край. От моя страна мога да потвърдя приятелството си с Ели, надявам се в нейните мисли да е така и спрямо мен.

Какво е приятелството за вас?
Ели Гигова: Както казва Оскар Уайлд: "Истинският приятел ти забива нож отпред, не в гърба". Повтарям този цитат с известно чувство за хумор, но смятам, че е много верен, защото живеем в лицемерен свят.
Евгени Минчев: Приятелството е като Вярата - то трябва да е силно, да се развива, да пулсира в отношенията. Понятието "приятели" се опорочи с "приятелствата" във Фейсбук, където всеки си мисли, че с две харесвания може да се нарече приятел.

А любовта?
Ели Гигова: Най-красивото чувство, което всеки трябва изпита.
Евгени Минчев: Няма любов, има доказателства за любов. Бог казва - не ме изпитвайте, но аз харесвам да изпитвам Любовта.

Кое цените най-много у хората и какво ви отблъсква?
Ели Гигова: Ценя добронамереността и позитивното мислене - такива хора ме зареждат и вдъхновяват. Обратното ме отблъсква - негативното отношение към всичко и всички, злобата, завистта.
Евгени Минчев: Щом е човек, трябва да се подчиним на тезата, че е Човек до доказване на противното. Хората са възприели поведения, които са им удобни, но често те не водят до нищо сериозно, защото са кухи и непълноценни. Ценя искреността, отблъсква ме невежеството и неблагодарността.

Какво мечтаете да ви се случи през 2015 година?
Ели Гигова: Смятам, че мечтите трябва да останат тайна докато не се реализират.
Евгени Минчев: Да бъда все така здрав, коректен и добър професионалист във всичко, което правя.

Вашето пожелание за читателите на сп. БУЛКА?
Ели Гигова: С оглед на това, че по-голямата част от читателите са бъдещи булки, пожелавам страхотна сватба и щастлив брачен живот.
Евгени Минчев: Пожелавам повече булки, повече младоженци и деца. Нека опитват, бракът е святост, но не е задължение. Пожелавам също така да оставят на света добрина и възпитано поколение. Това ще подобри живота на всички.