Тенденции 2015: Прически и грим

По време на есента и зимата световните модни подиуми, освен основните модни трендове, показват и тенденциите за следващата година. В края на миналата година ясно пролича, че 2015 г. ще премине под знака на крайните и взаимно изключващи се визии – нежната и екстравагантната.

Първите прояви на знаменитостите под светлината на прожекторите ясно показаха това. От портокалов руж, бледи устни и нежни нюанси до ярки цветове и откровена ексцентричност преминаха първите светски събития за годината, което доказва, че годината за модата отново ще бъде двояка.

Тази година ще се завърне тенденцията от 80-те години с прическа с "мокър ефект", елегантно облекло и червени устни. Синият нюанс в погледа ще доминира през лятото. Това е любим стил на актрисата Лупита Нионго, която подчертава очите си и тъмната си кожа с гримове от по-светлата и ярка гама. Трендът на опушения поглед, любим на Кара Делвин, остава модерен, както и бронзираната кожа. Тъмнорозовите устни, запазена марка на Кийра Найтли, се завръщат с пълна сила.

Тенденции 2015: Прически и грим

Тенденции 2015: Прически и грим

Тенденции 2015: Прически и грим

Ако все пак не сте от жените, които обичат да привличат вниманието, можете да се доверите на класиката –дискретен грим и облекло, на които винаги залага Бар Рафаели. Подходящи са кайсиевите тонове за сенки, руж и червило.

Тенденции 2015: Прически и грим

Снимки:
1. Лупита Нионго
2. Кара Делевин
3. Кийра Найтли
4. Бар Рафаели

БГНЕС