Amway представя новата лимитирана серия сенки за очи ARTISTRY™ Little Black Dress

Бъдете зашеметяващи през този сезон

ARTISTRY™ е сред петте най-продавани топ марки в света за висококачествена грижа за кожата. Основана през 1958 г., от семейство предприемачи, портфолиото на ARTISTRY предлага ексклузивни компоненти, включващи съставки, отглеждани в биологичните ферми на компанията и нови технологии, насочени към изследването на биологичните и екологичните признаци за стареене при мъжете и жените, както и класически и сезонни декоративни колекции за лице, очи и устни. Клинично тестваните формули за грижа за кожата и декоративната козметика отразяват глобалните изследвания, развитие и осигуряване на качество, ръководени от мрежа от над 900 учени и от съвет на научни и академични съветници – работещи заедно, за да достигнат отвъд границите на красотата. Продуктите на ARTISTRY се продават от повече от 3 милиона дистрибутори на AMWAY ™ в над 100 страни и територии по света.

Amway представя новата лимитирана серия сенки за очи ARTISTRY™ Little Black Dress

От подчертана елегантност до бляскава ослепителност, лимитираната серия сенки за очи ARTISTRY™ Little Black Dress безпроблемно превръща вида Ви от ежедневно-изискан в поразително стилен и подходящ за вечерно парти. Вдъхновена от култовата модна класика – малката черна рокля, лимитираната серия сенки за очи, която включва три нюанса сенки ARTISTRY, е идеалното допълнение за този сезон.

Фокусът през есен-зима 2014 е върху изтънчените, разнообразни цветове“, споделя глобалният гримьор на ARTISTRY Рик ДиЧека. „Лимитираната серия сенки за очи ARTISTRY Little Black Dress е много лесна за употреба. Експериментирайте с по-лек или по-смел грим, комбинирайте и съчетавайте. Наистина няма как да сбъркате.“

Обгърнете се с изтънченост
Гланцови, матови и с блясък – нюансите от Серията Сенки за очи Little Black Dress Ви дава море от възможности. Специално изработена за марката ARTISTRY, черната патентована пудриера включва осем виолетови сенки и двустранен апликатор за сенки, с който с едната страна нанася сенките, а с другата - очертава очна линия.

Amway представя новата лимитирана серия сенки за очи ARTISTRY™ Little Black Dress

Лимитирана серия сенки за очи LITTLE BLACK DRESS на ARTISTRY
Палитра сенки за очи ARTISTRY™ Little Black Dress:
Pearl: Полупрозрачно, лъскаво, блещукащо бяло – с блясък
Candlelight: Средно пепеляво лилаво – с блясък
Evening Out: Средно ефирно стоманено сиво – с блясък
Midnight: Средно сатенено боровинково лилаво – гланцов
Little Black Dress: Дълбоко класическо черно – с блясък
Glamour: Дълбоко драматично тъмно виолетово – матов
Stiletto: Лек пютър с метален блясък – гланцов
Sequin: Бледо перлено розово – с блясък